Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 10. april 2009, 14:13


hey alle på tweak up ! :D
jeg har fået et problem som jeg ved der sikkert andre har haft, nemlig at når jeg starter min pc og den har loadet xp går den i lag så kommer der blå skærm i 1 sek også genstarter den.

jeg er udemærket godt klar over der er andre tråde med det her men speciele ved min er at INGENTING virker jeg trykker f8 ved opstart tar en eller anden boost så trykkre jeg f8 igen prøver at slå "automatisk genstart af pc" fra og jeg prøver fejltilstand og hele skidtet men så går den i sort skærm og efter en 10-15 sek genstarter den også bare..

Jeg vil virkelig sætte stor pris på hvis der er en eller anden der ville hjælpe mig ud af det her eller give mig nogle råd, for er virkelig ikke intreseret i at formatere .. :(På forhånd tak :)
/Alex.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.