Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 7. april 2009, 22:52


Hej tweakere,

Har lige fået ny headset, som tilsluttes via USB(for at udnytte alle dets egenskaber), og har stadig mine gamle højtalere. Disse sidder som hver deres lydenhed i windoze, og kan derfor kun bruge 1 lydudgang ad gangen.

Kan man på en eller anden måde, binde en knap på sit tastetur som så skifter mellem de 2 lydenheder som standard. Gerne så man kan gøre det in-game.? Jeg har Logitech G11 tastetur, som kan indspille makroer, ved ikke om det gør en forskel.

Jeg har tidligere benyttet benyttet Microsoft Sidewinder, som er en mindre omskifter boks, der kan skifte mellem Headset og højtaler, men der er ikke nogen indgang til USB, og vil jo gerne udnytte hele mit headset.

Håber der er nogle som kan hjælpe. :rules:

pft. FlyZar

Åhh... nej, ikke min Snavzy..!

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "FlyZar" (07.04.2009, 22:54)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.