1

tirsdag, 7. april 2009, 11:25


Er begyndt at få denne popup når jeg feks skal ind og kigge på en tråd. Er der andre der har været ude for det og ved hvad det er? Har valgt at trykke annuler hver gang og jeg kan fint se tråden alligevel.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "dasjap" (07.04.2009, 11:26)


2

torsdag, 9. april 2009, 14:00


Jeg har også oplevet det en hel del gange. Også i FF. Det kommer og går synes jeg. Fx nu har jeg ikke oplevet en i mange uger, men nogen gange kan de godt plage en en hel dag fx :))

Intel i5 2500K @ CM Hyper TX 3
Gainward GF GTX 560 Ti "Phantom" 2
Corsair 4x2 GB DDR3 1600MHz
ASUS P8P67 Pro B3
Corsair CX600

3

torsdag, 9. april 2009, 14:21


Synes også jeg havde det problem engang, men jeg fandt vist egentlig ikke nogen løsning på det. Jeg kørte firefox 2.x på det tidspunkt hvis jeg husker rigtigt, kører den nyeste 3.x nu , og oplever heldigvis ikke problemet :)


4

torsdag, 9. april 2009, 15:12


det har noget at gøre med din ALT knap og når du klikker et link, desværre kan man ikke slå det fra

Cisco Certified Network Associate — CCNA

5

torsdag, 9. april 2009, 17:03


Citeret

Oprindeligt indlæg af ^Genzo^
det har noget at gøre med din ALT knap og når du klikker et link, desværre kan man ikke slå det fra

Ok, det har bare ikke været et problem de andre gange jeg har haft installeret FF? Det har iøvrigt slet ikke været et problem i dag?

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

6

torsdag, 9. april 2009, 18:49


Oplever det nogle gange når jeg har ekstremt mange vinduer åbne, eller åbner vinduer rigtig hurtigt efter hinanden.

men det er ekstremt sjældnet jeg oplever det


7

torsdag, 9. april 2009, 19:51


Har ikke oplevet det i dag?

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

8

fredag, 10. april 2009, 07:27


Muligvis en Firefox bug, kan aldrig udelukkes, men kan også være rod på serveren. Filer bliver ikke sendt afsted som det de er. Hvis serveren siger det er en jpg fil vil Firefox behandle den som jpg. Samme som når en zip/rar fil vises som html, æøå der forsvinder er et lign. problem. Hvis Firefox ikke er sat forkert op eller har nogle underlige udvidelser, er, eller var, fejlen sikkert på serveren. Måske bare en midlertidig fejl der fixes ved at downloade igen, tøm cachen eller tryk CTRL-F5 på siden.

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=460773 - se sidste post med Web Sniffer testen.
Mime types http://en.wikipedia.org/wiki/Mime_type


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.