Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 20. februar 2009, 10:54


Hej alle

Jeg arbejder for et firma hvor vi blandt andet udlejer pc'er.
Vi Ghoster altid maskinerne efter hver udlejning, så maksinerne renses helt der.

Mit spørgsmål er nu, er det nødvendigt med et virusprogram på sådanne maskiner? (Hvorfor?, hvorfor ikke?)

Pc'erne køre vista. (Enkelte xp)

Den typiske brug af pc'erne er til websurfing, teksbehandling og lign.

Håber der er nogen som sidder med god viden på området.
På forhånd tak.


PS. Som tillægsspørgsmål:

Hvis der er installeret et antivirusprogram på maskinerne, men som ikke har on-access real-time scanner inkluderet (hvilket jeg synes mange virusprogrammer ikke har?) så er man vel lige vidt som hvis der ikke er et virusprogram på computeren???

Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med,
men 4. til blive kæmpet med pinde og sten

- Albert Einstein -

2

fredag, 20. februar 2009, 14:10


Ville personligt ikke have en computer uden anti virus. og jeg kender ingen der ikke har on-access scanner...

Bare min mening


3

lørdag, 21. februar 2009, 08:41


Hvis det er nødvendigt må det vel være for at give de skiftende brugere en vis sikkerhed. Maskinerne bliver vel brugt til noget.

Smid den gratis Avast Home på hele molevitten. Opdaterer sig selv, familievenligt og gør ingen fortræd. Lige så godt eller skidt som nogle købeprogrammer. Findes endda et Dansk modul, tæller vel også med. Burde ikke give problemer for nogen.

Skal der være total sikkerhed for "fri" surfing på porno og det der er værre sider rækker Avast ikke. Det er der vel ikke noget der gør med mindre maskinen låses ned med monster pakker som Comodos, Defense+ på hysteri niveau. I kunne sikket fryse indstillinger med password men vil kun forvirre/irritere brugerne. De er vel selv ansvarlige for hvad der sker under udlejningen? Så frit valg om de vil slå hjernen fra eller til :)

Muligt de fleste vil forvente AV installeret - så installer det. I kan så lave en ny ghost hver gang Avast kommer med en ny opdatering af program filerne - for at undgå besvær for lejerne. Kører dog stort set automatisk så vidt jeg husker.

I kunne også installere Firefox som gør det lidt sværere at få de poplære Antivirus 2009, SystemGuard - alt det skidt der skal køres/installeres fra fupsider - som mange ikke kan gennemskue. Måske med en udvidelse som WOT Glem alt om NoScript og den slags pjat. Så kan i sige der er gjort en vis indsats - udover opdateret Windows og Windows Defender sat til "real-time"? Koster ingenting. Dem der lejer er sikkert bedøvende ligeglade!

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Bambo" (21.02.2009, 08:43)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.