Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 19. februar 2009, 21:08


Skulle lige høre om nogen af jer er stødt på problemer med convertering af vmware server images over til ESX/ESXi images.
Den ene af mine VoIPServere ter sig lidt mærkeligt efter konvertering.
Hvis ikke så tager jeg selvf' over på VMWares forum, men kunne ligeså godt post denne tråd her først, kan ikke passe jeg er den eneste der arbejder i VMWare miljøer her :)

Var lige om vi skulle blive i VMware server i stedet for at konverterer hele server parken over til ESXi, det vi mest bruger er Ubuntu/Debian i de virtueller, men har da os en enkelt eller to Windows servere også.

Det der sker er at ved konvertering crasher selve ESXi serveren ret hårdt. Kan os bare være serveren der har et driver problem, men har flere haft samme problem stilling ville jeg da gerne høre.

[Workstation]Intel i7-2600K
Asus Maximus IV Extreme-Z
Corsair 1600 MHz Vengeance 4x4 GB
Gainward 780 GTX Phantom-> BenQ 24" XL2410T 120Hz & BenQ 27" M2700HD
Samsung 850 Evo 256GB (System)
Samsung 850 Evo 512GB (Games)
4x4TB (Storage)
Roccak Kave XTD 5.1 Digital | Roccat Kone XTD | Logitech G15
Corsair 800D | Corsair HW850

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.