Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 18. februar 2009, 01:39


Jeg har sådan et bundkort xfx 780i sli hvor jeg så har tænkt at opdater bios. der er 2 at vælge igennem. men hvilken skal jeg ta?

BIOS More
BIOS BIN File BIOS Update - BIN file P08 (Size: 0.48 MB) Download


BIOS More
*Improved Core 2 Duo 1333 overclocking *Resolves issues with G0 stepping CPU's detecting odd multipliers XFX BIOS Update ISO File P08 - BIOS ISO file - Burn to disc and boot from cd to update
P08 (Size: 1.29 MB)Jeg kunne da forstille mig at den nederste er den jeg skal ha.. men da det er bios jeg skal rode i vil jeg meget gerne være sikker :D

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "SenZer" (18.02.2009, 10:46)


2

onsdag, 18. februar 2009, 20:13


De er da vist ens. Hvilken du vælger kommer an på hvordan du vil flashe bios.

Den første er rå data fil som skal bruges i et flash program, måske bios har noget "magic" flash der gør den selv kan klare det. Hvis du trykker Alt-F2 eller lign og har bin-filen klar på en usb.

Den anden er en iso download som har det hele, du skal bare brænde og boote.


3

onsdag, 18. februar 2009, 23:15


okay den ene fylder bare mere end den anden :) men tror jeg tager den hvor jeg brænder den ud. det kan vel ikke være så svært.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.