Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 30. januar 2009, 15:21


Ok. Her i går ville min 3mdr computer ikke starte(problem under startup eller sådan noget) og den fortalte mig at jeg kunne gendanne den til et gendannelsespunkt.
Det gjorde jeg så. Men jeg har ikke kunnet installere programmer eller opdatere dem lige siden.

Det der sker er at f.eks Nero 9 trial går i gang med at installere, hopper op til 8%... og så brugte den over 8 timer på at komme op på 16%...


Dette kan ikke være rigtigt på en splinterny PC. Har dog også andre problemer, f.eks utrolig langsom opstart, lange loadtider i spil(når man først er færdig med at loade kører de fint) med mere.

Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2,40 GHz
4 GB RAM
Nvidia 9600 GS
Foxconn Diego S Motherboard

Hvis spec'sne hjælper synderligt. Tror dog mest dette er et problem i Vista. Men vil godt lige have nogle råd, hvad burde jeg gøre? Hente en hammer?


2

fredag, 30. januar 2009, 15:41


Det er nu et MEGET stort problem!


Har lige prøvet at køre WoW of EVE, men ingen kan starte, da de begge siger noget med at der muligvis er korrupte filer...

Burde jeg tage en backup og geninstallere hele lortet?

EDIT: iTunes og Mozilla Firefox kører...

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "sts" (30.01.2009, 15:42)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.