Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 28. januar 2009, 23:58


Først lad mig lige lægge ud med at sige, at jeg ikke ved om det jeg spørger efter, kan findes på lovlig vis, så dont flame me, hvis det er tilfældet..

Nå men til sagen.. jeg har i en efterhånden lang årrække brugt Windows XP "standard edition", der så skal tweakes af 40 forskellige programmer, for at fjerne alskens ubrugeligt snavs såsom diskdefragmentering og planlagte opgaver eller hvad det nu hedder, så jeg kan få hvad jeg har brug for - et styresystem og KUN et styresystem

Problemet er, at det tager pokkers lang tid at tweake alle tingene til bunds, uden at ødelægge noget.. og ofte forsvinder halvdelen af værktøjerne ikke helt eller kan ikke fjernes fra en normal installation..

Så derfor, findes der en "lite" udgave af Windows XP? Synes at have hørt om netop "Windows XP Lite".. er faldet over en MicroXP-version på under 100 mb, men der er ikke engang mulighed for lan og mange andre nødvendigheder

Jeg tænker både på pladsforbrug, men vigtigst af alt, en installation, der ikke indeholder de 100 millioner af unødvendige programmer, fordi jeg installerer mine egne alligevel


2

torsdag, 29. januar 2009, 00:01


Prøv med nlite, så kan du lave din egen udgave af din XP cd, og det burde umiddelbart være lovligt.


3

torsdag, 29. januar 2009, 00:27


Nlite som burger linker til er mig bekendt også 100% lovligt.
Det burde vel egentlig også være lovligt for dig hvis du evt fandt en lite udgave hvortil DIN xp licens også virkede eller tager jeg fejl her, ved at der rundt om på nettet ligger lite udgaver.

Men ellers er Nlite rimelig let at arbejde med og du får hurtigt kørt XP MEGET ned i størrelse når du begynder af fjerne alle de sprog du ikke bruger, via nLite kan du også ligge drivere ind så du ikk skal lege med det senere.

If you make it idiotproof then some will just make a better idiot.. =P

Asus Maximus III Gene
I7 - 860@4Ghz Corsair H70
Gainward GTX470
Corsair Dominator GT PC17066 4 x 2GB
Creative SB X-Fi XtremeMusic
OCZ Vertes 3 + Intel x-25 m80 2.Gen Triple boot: Lion, W7,Ubuntu
Dell U2711 + vertical Samsung SyncMaster 226BW

4

torsdag, 29. januar 2009, 09:59


Jeps, tror det bliver nlite der skal bruges her.. så kan jeg også lave min egen miniversion istedet for at lede efter en der passer mig

Tak for det Burger :)


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

5

torsdag, 29. januar 2009, 10:51


så længe du har en original kode vil jeg sige det er lovligt hvis du bruger en kopi og dermed mener jeg en backup. Det gør jeg selv da min XP Retail key kun kom med en original XP Service Pack 2, så fik jeg en backup af en m8 med Service Pack 3 istedet hvor min kode os virker på så den bruger jeg :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.