Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 1. januar 2009, 23:13


Hej jeg har et problem. Siden jeg har installeret Vista 64-bit er min computer begyndt at fryse... det er ret træls da den gør det næsten hele tiden... problemet var der ikke da jeg kørte med XP. Har også prøvet at bruge en vens discs og min egen kode og der sker det samme...

Håber der er nogen der har en løsning ellers skifter jeg tilbage til XP :$

Core i7 920 @ 3.2GHz 20x160
MSI XPower
12GB Corsair Vengeance 1600mhz 9-9-9-24
ASUS 5850 DirectCU + HiS 5850 iCooler V @ 870/1200Mhz
Cooler Master HAF932
Plazir 1300W

2

fredag, 2. januar 2009, 02:09


har du tjekket om din cpu er stabil i vista.?

Asus Z97-P | CM Devastator 2 | Asus GTX 780 DirectCU ll OC @ 1254mhz
Core I7 4790K @ 4.70 Ghz |
Crucial Ballistix SP 16GB 4x4GB DDR3 @ 1866CL10

Custom mod AIO Antec H620 Kuhler + Northq Siberian tiger Dual rad/pump loop
Coolermaster 600 watt | Bitfenix Nova
Samsung 951 M.2 128GB PCIE SSD | 320GB Samsung 2.5 HDD


Ældre ST9320320AS 320GB HDD'ER SØGES!!!

3

fredag, 2. januar 2009, 23:50


dette er trejde gang jeg prøver at skrive dette da computeren ellers er fråset fast :ohmy:
den kører med standard settings så tror ikke det er nødvendigt?

Core i7 920 @ 3.2GHz 20x160
MSI XPower
12GB Corsair Vengeance 1600mhz 9-9-9-24
ASUS 5850 DirectCU + HiS 5850 iCooler V @ 870/1200Mhz
Cooler Master HAF932
Plazir 1300W

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.