1

onsdag, 31. december 2008, 12:35


Jeg kan ikke få lov til at installere vista.

Jeg har flere gange installeret vista på den maskine alt sammen med samme setup.
Jeg for Error Code 0x80070017 lige når jeg prøver at expande filerne..
Der står så mange forskellige ting på nettet, skiven er ikke umiddelbart skadet, der er lidt små ridser som der nu sker en gang i mellem.
Ingen store ridser eller lign.

Jeg kører ikke med ATI kort. og jeg lavet et Raid af 2 diske, så derfor skulle det ikke være noget med Master Diske.

nogen ideer??
nogen der ved om man kan brænde ens Vista cd, eller ligge den ind på en maskine og brænde det over på en anden dvd..

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

2

onsdag, 31. december 2008, 12:41


Prøv at lave et image af din dvd og så brænd den over på en anden..

Asus Z97-P | CM Devastator 2 | Asus GTX 780 DirectCU ll OC @ 1254mhz
Core I7 4790K @ 4.70 Ghz |
Crucial Ballistix SP 16GB 4x4GB DDR3 @ 1866CL10

Custom mod AIO Antec H620 Kuhler + Northq Siberian tiger Dual rad/pump loop
Coolermaster 600 watt | Bitfenix Nova
Samsung 951 M.2 128GB PCIE SSD | 320GB Samsung 2.5 HDD


Ældre ST9320320AS 320GB HDD'ER SØGES!!!

3

onsdag, 31. december 2008, 13:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af Mathias
Prøv at lave et image af din dvd og så brænd den over på en anden..


jeg ville bare vide om man måtte :D men det lykkes at lave et image, så jeg er igang med at brænde den ud på en ny dvd.

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

4

onsdag, 31. december 2008, 13:20


Hvis det ikke er det, så prøv, hvis den altså er OC, af "af"-OC din PC. Det virkede for mig. Vista er åbenbart lidt krittisk over for ram-fejl

MB: Asus Rampage V Extreme, CPU: I7 5820K@4.4Ghz, Ram: 4x4Gb Corsair PC2400
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: Asus Gtx980ti Strix, Main-HDD: 1x Samsung 850Pro, 250Gb

5

onsdag, 31. december 2008, 15:20


Citeret

Oprindeligt indlæg af urbananen
Hvis det ikke er det, så prøv, hvis den altså er OC, af "af"-OC din PC. Det virkede for mig. Vista er åbenbart lidt krittisk over for ram-fejl



efter en burn af cd'en fungere det... men ved så ikke om det har noget at gøre med jeg lavede BIOS default + pillede min IDE disk fra :S

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.