Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 9. november 2008, 16:54


Hej.

Håber der er nogle kloge hoveder derude der kan hjælpe mig.

Jeg har Acer bærbar, med vista home premium.
Den har fungeret uden fejl i et par måneder, men her forleden da jeg så film uden strøm til, gik den ud og slukkede.

Siden den dag, har windows af sig selv, besluttet at den vil "låse computeren" efter 30 sekunder uden brug. Det er vist også kaldt "slumre tilstand".

Jeg er ikke nogen super geni med windows, har dog prøvet at reset alle batteri instillinger, og slået fra at den skal have adgangskode ved slumre tilstand, men lige lidt hjælper det.

Er der nogen der har nogle forslag der kan hjælpe, som ikke kræver formatering?


Med venlig hilsen
Casper.


2

mandag, 10. november 2008, 22:56


tror dit batteri er afgået ved døden. hvis windows registrerer at der er 4% tilbage af strøm, så går den automatisk i dvale eller slumre tilstand, for at alt det du er i gang med, det ikke går tabt. du kan selv ændre det hvis du højreklikker på batteri ikonet i nederste højre hjørne og klikker på strømstyring. Der klikker du så på "juster skærmens lysstyrke" og trykker på "skift avancerede strømstyringsindstillinger" og så dobbeltklik på "batteri" i boksen. under batteri kommer der "handling ved kritisk batteriniveau" og under den kan du bestemme hvad der skal ske


3

søndag, 31. maj 2009, 23:15


Jeg har det helt samme problem, har prøvet det samme som elmer. Jeg bruger ikke mit batteri, så det PaW, siger man kan gøre, hjælper ikke mig. har prøvet at slette ePower Acer og geninstalleret det, men det hjælper ikke.

Er der ikke en der bare lige ved hvad man skal gøre, for det er mega Træls at hele tiden skal rører musen for at stoppe computeren fra at hoppe i "slumre tilstand".

Har også en Acer bærbar, og bruger også vista home premium 32.

alle indstillinger er sat til standardindstillinger.

HJÆLP!!!

mvh

Mathias


kasper1233

Gæst

4

mandag, 1. juni 2009, 10:03


Køb et nyt batteri


5

mandag, 1. juni 2009, 12:41


Min mor har en Acer bærbar der gør præcist det samme!
Det har den gjort i lang tid nu - da jeg dengang kiggede på det lader det til at det er en fejl i SP3 til Windows XP der gør det.
Det skulle være et kendt problem men so far ikke nogen løsning endnu.
-skal lige siges, det er IKKE et batteri problem, min mors bærbare står det meste af dagen på et kontor UDEN batteri i (den bliver næsten aldrig flyttet så kan ligeså godt køre på strøm fra nettet)

EDIT: Opdager lige I bruger Vista, men mon ikke SP3 til XP er bygget over en update til Vista også, så de samme fejl opstår?

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "AT0MAC" (01.06.2009, 12:42)


6

torsdag, 4. juni 2009, 10:09


Kan det ikke afhjælpes under fanen burgerkonto kontrol- strømstyring, i kontrolpanel ?

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.