Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 22. juni 2008, 14:29


Hey..

Jeg har et problem med min mus G7 den reagere en smule langsomt ligesom et lille delay eller smooter ligesom markøren ud så den reagere blød.

Har slået alt accleration fra i softwaret.

Køre med Vista 64bit, har lige reinstallet også opstod problemet den har kørt fint før.


Håber nogen af jer kender til problemet eller har en løsning på det enda.

CPU: Q9450 2.66ghz OC. 3.3ghz - NorthQ Tiger Water Cooling - GFX: Zotac GTX295 - Ram: 8gb A-data, DDR800 - Bundkort: Asus P5Q Deluxe- HDD: WD Velocity 10k RPM - PSU: CoolerMaster Silent Pro M700 -Logitech Z-5500 / Z-10 Speakers.

2

søndag, 22. juni 2008, 15:05


Det er nok fordi den er trådløs.. :rolleyes:

Prøv med en anden mus :9xo

System spec:

Asus H81 Gamer
Intel Core I5 4670
8 GB Kingston HyperX Fury 1600Mhz
MSI GTX 970 4GDT OC
Apacer 60 GB SSD + 2 WD 320 GB
500w NRXT PSU
Bitfenix ENSO Rgb
240mm Custom Vandkølings setup CPU+GPU

3

søndag, 22. juni 2008, 15:37


Hey.

Det har jeg prøvet..

Har jo kørt i 100år med den her mus uden problemer men da jeg så skulle reinstall dukkede problemet op.

CPU: Q9450 2.66ghz OC. 3.3ghz - NorthQ Tiger Water Cooling - GFX: Zotac GTX295 - Ram: 8gb A-data, DDR800 - Bundkort: Asus P5Q Deluxe- HDD: WD Velocity 10k RPM - PSU: CoolerMaster Silent Pro M700 -Logitech Z-5500 / Z-10 Speakers.

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.