Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 21. juni 2008, 14:25


Hej Tweak.dk
Jeg har fornyeligt formateret min computer og har nu fået problemer med at installere nogle programmer, ikke alle programmer men nogle. Når jeg prøver installere et program skriver den efter lidt tid, denne besked:

>Fejl 1317. Installationsprogrammet kunne ikke oprette mappen (Den mappe hvor programmet skal ligge i.) I det her tilfælde C:\Programmer\Fælles filer Kontroller at den angivne sti findes i systemet, og at du har de nødvendige tilladelser til at opdatere den.<

Jeg er adminstrator. Jeg har også prøvet at lave mappen programmet skal ligge i, og så installere den deri men uden held. Hvad kan jeg gøre?

På forhånd tak
//McJohnYoung


2

lørdag, 21. juni 2008, 14:42


Har du kørt Windows Update igennem, indtil den har installeret ALLE opdateringer ?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.