Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 18. juni 2008, 22:11


Jeg har fået en bærbar pc med hjem, som ikke kan komme på nettet, der der popper en klassifikations - kode frem hele tiden. Nu vil min kammerat gerne have det slettet, da han ikke kender koden, og hvordan det er kommet frem.

jeg har rodet inde på eksperten.dk for at finde de vise sten, men der henvises til dette program InternetTweak, det har jeg hentet ned, men kan ikke finde ud af at bruge det.

jeg har prøvet at bruge dette links som forsøg http://www.eksperten.dk/spm/179231

men jeg kan ikke finde det Ratings Password.

************************************
Så henter du programmet og installerer det. Kør så programmet og find det punkt der hedder Ratings Password, og få den til at slette passwordet - det gør du ved at sætte hak i det lille hvide felt(så vidt jeg husker)
******************************************'

der er installeret win98 ig med IE 6.

hvem kan hjælpe mig.

Mvh.
Remo :O)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Remo" (18.06.2008, 22:11)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.