Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 1. juli 2007, 16:04


Ja jeg begynder at modtage underlige beskeder fra mennesker der vil have mig til at se deres fotoalbum, og derefter prøver at sende det.

Jeg er ret sikker på det er en virus der går rundt på msn i øjeblikket. Pas lige på det :ph34r:


2

søndag, 1. juli 2007, 16:07


Hmm ok..
Har ikke oplevet noget på Miranda endnu..

Men skal da nok lige holde øje med det..


3

søndag, 1. juli 2007, 16:58


har også lige oplevet det på msn... men som hovede regl acceptere jeg aldrig noget fra folk medmindre det er en fil jeg SELV har bedt om eller er meget interesseret i at få.. og modtager aldrig hvis jeg er det mindste i tvivl om hva det er folk sender, eller hvis de ik vil svare på hva det er... :)


4

søndag, 1. juli 2007, 20:20


Har lige modtaget en besked med noget fotoalbum, men intet link eller noget?


5

søndag, 1. juli 2007, 20:37


Har også fået den..

Man skal været ret dum hvis man ikke kan se igennem det med det samme. for vedkommende der skrev sagde "Hey watch my new photo album" og da jeg skrev "øhhm?" ( en jeg ikke kender, fra en gammel handel) blev der svaret på engelsk noget med at det var billede af ham, mig og vores venner..

Filen fylder også kun 53kb.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.