Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

61

onsdag, 9. maj 2007, 13:19


Citeret

Originally posted by Burger

Citeret

Originally posted by nonsens
jeg mener ikke man kan nægte folk pene på noget grundlag.


Nu er der jo heldigvis regler der skal forhindre folk i at udnytte systemet alt for meget. Desværre så sker der stadig en masse snyd. Hvis man vil have penge af det offentlige, så må man forvente at skulle lave noget til gengæld - medmindre man selvfølgelig er på sygedagpenge, førtidspension, efterløn eller alm. pension - og sådan bliver det heldigvis ved med at være. Det er helt i orden, at det er et krav man skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet for at få kontanthjælp - det er jo ikke Palle's Gavebod ;)

Er dog stadig overbevist om, som også tidligere nævnt her i tråden, at en burka ikke er det største problem når det kommer til burkaklædte kvinder, men derimod manglende integration, uddannelse og erfaringer.


jeg er helt enig med dig man skal ikke bare tro man kan gå hjemme og krydre røv og så bare få penge fordi man ikke gider og lave noget. noget for noget.

men jeg vil dermed også sige at man kan være uarbejdsdygtig på kontanthjælp.

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=15807&sid=[/IMG]

62

onsdag, 9. maj 2007, 13:20


Citeret

Originally posted by teko
Nu er det så vores land, vores kultur, og os der bestemmer, det kaldes demokrati.. Dem der er flest bestemmer, og er det et problem for nogen kan de smutte! Hvis du havde et firma, ville du nok os kun ha det kort tid hvis dine medarbejdere på nogen måde var i kontakt med andre kunder end børnehavebørn, de fleste andre mennesker vil gerne fremstå nogenlunde repræsentable overfor kunder :pokey:


så skal du sq aldrig være statsminister... dit syn på demokrati vil jeg kalde for nazisme af en art fordi du skider komplet på deres normer. Det kan sq godt være vi kom først, det kan sq være at der er flest af os indfødte danskere, men hvis vi bare tvangsintegrerer dem på den måde kan vi ikke lære så meget af dem. Hvis vi nu siger til dem at de ikke må lave kebab og falafler og tvangsfodrer dem med frikadeller, kartofler, rødkål og brun sovs. Hvis vi gjorde det, kunne vi ikke få alt det gode pizza og kebabruller fra Mohammed's pizzeria på hjørnet.

selvfølgelig mener jeg ikke at de skal komme i fursuits og klovnekostymer (overdrivelse fremmer forståelsen, gammelt ordsprog) men at vi danskere skal respektere deres traditioner (tørklæde og burka for eksempel). Man kan aldrig, ALDRIG tvinge en person til at droppe ens traditioner og normer på grund af ussel mammon, og man skal heller aldrig prøve.

Danmark, medier såvel som regeringen, har OVERHOVEDET ingen respekt for andre kulturer IMO, og puster det op i en sådan grad at det er direkte barnligt, i min tidligere post i denne tråd forbandt jeg dette med børnehaven, hvis i kigger godt og grundigt efter i sagerne, så står medierne og regeringen faktisk og peger fingre af dem og siger at de går i mærkeligt tøj, så vil de i sidste ende pålægge sanktioner, eller rettere sagt straffe dem fordi de går i det tøj de nu går i.

respekt for andre mennesker og andre kulturer er vejen frem, ikke diskrimination, undertrykkelse og tvangsintegration. Jeg har sagt det før og siger det igen, tag dog for fanden og voks op Danmark.

selvfølgelig respekterer jeg din mening Teko, men det er IMO folk som dig der giver Danmark et dårligt image.

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

63

onsdag, 9. maj 2007, 13:45


Med hensyn til integration, så hørte jeg noget interessant for et par år siden. Der var blevet lavet en undersøgelse om hvilke kommuner der var bedst og dårligst til integration. Vejle kommune var de bedste og Holbæk (mener jeg) var dårligst.
De var så ude at spørge de 2 kommuner hvad de gjorde for at hjælpe med integration.

Holbæk kommune sørgede for at den familie der skulle hjælpes fik et sted at bo, nogle penge at købe mad, tøj osv for. Derefter fik de arbejdsdygtige i familien diverse kurser osv og så til sidst forsøgte man at finde et job de var egnede til.

I Vejle kommune var det første man gjorde at hjælpe med at finde jobs til familien, hvor de fik den løn som fulgte med det job. Derefter hvis det var nødvendigt hjalp man med at finde et sted at bo, men hvor familien selv skulle betale for boligen af lønnen fra jobbet. Og det samme med mad og hvad de ellers skulle bruge.
Så i bund og grund havde Vejle det bedste resultat samtidig med at der faktisk var mindre arbejde for kommunen.

Der er sikkert nogle regionale forskelle osv der gør at man måske ikke 100% kan bruge Vejles metode over hele landet, men jeg synes bestemt Vejles metode giver bedst mening. Det er da klart at hvis en familie er vant til at få alt de har brug, og så lige pludselig skal arbejde fuldtid for at få det samme så stiller de sig på bagbenene.

Jeg ved godt det var OT, men lidt passer det vel ind.

- Anders

---------------------------------------------------------------
Bærbar computer
10 fingre
2 øjne
1 hjerne
---------------------------------------------------------------

64

onsdag, 9. maj 2007, 13:47


Citeret

Originally posted by nonsens
jeg er helt enig med dig man skal ikke bare tro man kan gå hjemme og krydre røv og så bare få penge fordi man ikke gider og lave noget. noget for noget.


Det var bare ikke det du skrev ;)

Citeret

Originally posted by nonsens
men jeg vil dermed også sige at man kan være uarbejdsdygtig på kontanthjælp.


Det er jeg godt klar over, og det er forkert. Er man uarbejdsdygtig, så er det ikke kontanthjælp man skal være på, men en anden form for overførselsindkomst. Det ville også give et mere reelt billede af hvor mange arbejdsløse der egentlig er i Danmark, samt hvor stor den samlede arbejdsstyrke er.


65

onsdag, 9. maj 2007, 13:52


Citeret

Originally posted by Burger

Citeret

Originally posted by nonsens
jeg er helt enig med dig man skal ikke bare tro man kan gå hjemme og krydre røv og så bare få penge fordi man ikke gider og lave noget. noget for noget.


Det var bare ikke det du skrev ;)

Citeret

Originally posted by nonsens
men jeg vil dermed også sige at man kan være uarbejdsdygtig på kontanthjælp.


Det er jeg godt klar over, og det er forkert. Er man uarbejdsdygtig, så er det ikke kontanthjælp man skal være på, men en anden form for overførselsindkomst. Det ville også give et mere reelt billede af hvor mange arbejdsløse der egentlig er i Danmark, samt hvor stor den samlede arbejdsstyrke er
.


tja jeg kan godt være enig med dig men sådan hænger systemet bare ikke sammen her i danmark. du kan være på sygdagpenge i en vis periode og så ikke mere der efter ovegår du til kontanthjælp, om du så stadig er uarbejdsdygtig.

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=15807&sid=[/IMG]

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "nonsens" (09.05.2007, 13:54)


66

onsdag, 9. maj 2007, 16:02


Citeret

Originally posted by GiZzZa

Citeret

Originally posted by urbananen

Jeg har så godt nok stødt på adskillelige mennesker med sådan en fætter på, og ligeledes har kæresten. Hun gætter på imellem 30 og 200 som hun har set


Ordenlig omgang løgn hun/du fik fyret af. Nu skal du ikke blande niqab med burka. 30-200 som har fuld tildækket ansigtet, kan ikke passe. ;)


Jeg har ihvert fald set de første 20 da jeg boede i København. Om det så har været den samme 2-3 af gangene, det skal jeg jo så ikke kunne sige.
Hvad forskellen på niqab og burka er, skal jeg sandelig ikke kunne sige, men jeg kan godt se når et ansigt er fuldt tildækket, og man kun kan ane øjnene igennem noget net-fidus.
-Så løgn, nej.. Om ikke andet begynder jeg da gerne at ta billeder af dem jeg ser rundt om i KBH, hvis jeg da fik lov.. Hvilket må være ganske fair, da man jo alligevel ikke kan se hvem personen er :D

MB: Asus Rampage V Extreme, CPU: I7 5820K@4.4Ghz, Ram: 4x4Gb Corsair PC2400
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: Asus Gtx980ti Strix, Main-HDD: 1x Samsung 850Pro, 250Gb

67

onsdag, 9. maj 2007, 16:17


Citeret

Originally posted by Foxx

så skal du sq aldrig være statsminister... dit syn på demokrati vil jeg kalde for nazisme af en art fordi du skider komplet på deres normer.Måske skrev jeg det lidt overdrevet, men demokrati er i bund og grund bare at dem der er flest af bestemmer, og det er synd for resten. I Danmark har vi dog valgt så vidt muligt at tage hensyn til alle. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har det mindste til overs for folk der påråber sig deres kultur eller tro som grund for ikke at være i stand til at deltage i samfundet. At være en del af samfundet er en af grundpillerne i vores kultur (vi er sådan set ret socialistiske), og dermed mener jeg ikke at man kan afkræve goder fra at samfund man bevist modarbejder.

En burka er i og for sig et ret stort problem med hensyn til denne deltagelse i samfundet, da den i sig selv overtræder maskeforbud, forhindre en del arbejdsområder pga. arbejdsmarkeds sikkerhedsregler og sidst men ikke mindst ikke er det mest tiltalende i et sælger kundeforhold. På den måde er Burka'en en direkte blokering for deltagelse i arbejdsmarkedet og dermed samfundet. Hvilket igen medføre at de ikke bør kunne kræve den samme del i samfundet som de der ønsker aktivt at detage i det.

Og er sådan set ligeglad med om jeg giver Danmark et fårligt ry, det er der en del andre der nok skal sørger for gennem deres aggitation i pressen og diverse andre steder..

Edit: Ta et smut til nørrebro, så er der til tider burka fest, og det er ikke kun 2-3 stykker..

Lian Li V2000B - HX1000W
DFI DK X58 - 920 - ATI 5870
6GB OCZ PC12800 CL7 - 2*Samsung 2443BW - Samsung 240HD
Seagate ES.2 32mb 250GB - 2*WD160GB RE SATA2 - 1 TB USB - 1TB Lan
måske en MD20 til salg

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "teko" (09.05.2007, 16:18)


68

onsdag, 9. maj 2007, 19:07


Citeret

Originally posted by urbananen

Citeret

Originally posted by GiZzZa

Citeret

Originally posted by urbananen

Jeg har så godt nok stødt på adskillelige mennesker med sådan en fætter på, og ligeledes har kæresten. Hun gætter på imellem 30 og 200 som hun har set


Ordenlig omgang løgn hun/du fik fyret af. Nu skal du ikke blande niqab med burka. 30-200 som har fuld tildækket ansigtet, kan ikke passe. ;)


Jeg har ihvert fald set de første 20 da jeg boede i København. Om det så har været den samme 2-3 af gangene, det skal jeg jo så ikke kunne sige.
Hvad forskellen på niqab og burka er, skal jeg sandelig ikke kunne sige, men jeg kan godt se når et ansigt er fuldt tildækket, og man kun kan ane øjnene igennem noget net-fidus.
-Så løgn, nej.. Om ikke andet begynder jeg da gerne at ta billeder af dem jeg ser rundt om i KBH, hvis jeg da fik lov.. Hvilket må være ganske fair, da man jo alligevel ikke kan se hvem personen er :D


Stadig et højt tal må man sige, men mon ikke som du skriver at det er samme personer :D


Husk på, at det ifølge Straffelovens §264 er ulovligt at tage billeder på ikke offentligt tilgængelige steder, med mindre den fotograferede giver sin accept :cheers:


69

fredag, 11. maj 2007, 16:01


Citeret

Originally posted by teko
Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har det mindste til overs for folk der påråber sig deres kultur eller tro som grund for ikke at være i stand til at deltage i samfundet. At være en del af samfundet er en af grundpillerne i vores kultur (vi er sådan set ret socialistiske), og dermed mener jeg ikke at man kan afkræve goder fra at samfund man bevist modarbejder.

En burka er i og for sig et ret stort problem med hensyn til denne deltagelse i samfundet, da den i sig selv overtræder maskeforbud, forhindre en del arbejdsområder pga. arbejdsmarkeds sikkerhedsregler og sidst men ikke mindst ikke er det mest tiltalende i et sælger kundeforhold. På den måde er Burka'en en direkte blokering for deltagelse i arbejdsmarkedet og dermed samfundet. Hvilket igen medføre at de ikke bør kunne kræve den samme del i samfundet som de der ønsker aktivt at detage i det.


jeg tilslutter mig, godt skrevet :9xo

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "DonRon" (11.05.2007, 16:02)


70

fredag, 11. maj 2007, 17:50


Citeret

Originally posted by Foxx
jeg synes ikke at NOGEN skal bestemme hvad folk har på... simple as that.

hvis jeg havde et firma kunne arbejderne for min skyld komme i en fursuit eller et klovnekostyme.

Nu er jeg så heller ikke meget for at meje mig ud skjorte, habit og slips, bare fordi EN person siger det, det samme med at klippe mit hår. Jeg har det selv ganske fint med bare at sætte mit hår op i en hestehale hvis det skulle være (ligesom næsten alle kvinder på job). bosserne brokker sig sq da ik over kvinder med langt hår.

ok, lidt off topic, men IMO er det at diskriminere folk. Det kan godt være at en person i burka ser creepy ud, men vi skal da vel også som danskere respektere deres kultur og normer, ligesom de skal respektere vores. Man kan for fanden da ikke forvente at de bare SKAL indordne sig under vores samfund, de har deres baggrund og kultur som er forskellig fra vores, det virker trodsalt lidt børnehaveagtigt hvor børnene mobber en unge fordi han har en "forkert" hudfarve eller går i underligt tøj.

Tag dog for fanden og voks op Danmark


Jeg gad godt se en dansk kvinde i dansk sommertøj gå en tur i en bazar i Irak.

Vi lever i et samfund hvor vi SKAL være tolerante, de lever i et samfund hvor tolerance IKKE er normalt. Er det for meget at forlange at kvinder i burkaer eller med tørklæder eller anden religion påkrævet påklædning, lader det blive hjemme og så deltage på ligefod med os andre på arbejdsmarkedet.
Vi lever her i DK efter andre normer og jeg mener at det er ok at forlange at nydanskere efterlever disse normer.
Hvis det er et problem kunne de jo vælge at flytte til et land hvor normerne ligner deres egne istedet.
Jeg ser gerne at vi kommer til at leve i et samfund hvor der er plads til alle, men jeg vil sq ikke have trukket deres religion ned over hovedet, den kan de praktisere i hjemmet og efter fyraften.
Så burka klædte kvinder skal overhovedet ikke have adgang til jobs i den påklædning og da slet ikke som dagplejere. Kan de ikke følge de danske normer, så må deres kontanthjælp ryge sig en tur.


71

lørdag, 12. maj 2007, 09:10


Citeret

Originally posted by DiRtBaG
Jeg gad godt se en dansk kvinde i dansk sommertøj gå en tur i en bazar i Irak.

Vi lever i et samfund hvor vi SKAL være tolerante, de lever i et samfund hvor tolerance IKKE er normalt. Er det for meget at forlange at kvinder i burkaer eller med tørklæder eller anden religion påkrævet påklædning, lader det blive hjemme og så deltage på ligefod med os andre på arbejdsmarkedet.
Vi lever her i DK efter andre normer og jeg mener at det er ok at forlange at nydanskere efterlever disse normer.
Hvis det er et problem kunne de jo vælge at flytte til et land hvor normerne ligner deres egne istedet.
Jeg ser gerne at vi kommer til at leve i et samfund hvor der er plads til alle, men jeg vil sq ikke have trukket deres religion ned over hovedet, den kan de praktisere i hjemmet og efter fyraften.
Så burka klædte kvinder skal overhovedet ikke have adgang til jobs i den påklædning og da slet ikke som dagplejere. Kan de ikke følge de danske normer, så må deres kontanthjælp ryge sig en tur.


At det kan være et problem for en dansk kvinde med sommertøj flere steder i mellemøsten, betyder da ikke at vi skal have den samme indstilling.

Og om at de skal deltage på arbejdsmaredet - det må vel iogforsig væres deres eget valg, men self. et valg med konsekvensen at de ikke får nogle penge fra det offfentlige. Der er da også flere danskere der vælger denne løsning, hvor den ene part (ofte konen) går hjemme og passer børn.

Mht. til at vælge at flytte til et land med deres egne normer - det er et fåtal af de indvandrere (1.gen) som har haft noget valg. De er kommet hertil som flygtninge!.

Det jeg spdan set mener med alt dette er, at folk må selv om hvordan de vælger at leve deres liv, men man skal bare tage konsekvensen af sine valg. Vælger man ikke at være til rådighed for arbejdsmarkedet så er der ikke kontanthjælp (om det så er p.g.a. Burka, goth-påklædning eller andet er forsåvidt ligemeget).

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.