Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 19. april 2007, 18:07


Ja på min KWA Beretta m92 gas pistol er der noget galt med aftrækkeren, når jeg trækker den tilbage bliver den ikke trukket frem igen. Lidt før det skete fandt jeg en lille fjeder på mit skrive bord og tænker lidt på om det kunne være den? Kan ikke rigtig se nogen steder den kan passe nede i aftrækker området og jeg kan heller ikke finde den lille fjeder i fortegnelsen over ALLE dele af min pistol, nogle gode råd? skal jeg tage ind og spørge min forhandler og bede dem ordne det?

(\__/)
(O.o )
(#|#)

2

torsdag, 19. april 2007, 19:56


Ligemeget nu har fundet ud af hvad der er galt nu. Det var den fjeder som trækker aftrækkeren tilbage igen som enten er røget ud af sit spor eller knækket i bunden ;(.

(\__/)
(O.o )
(#|#)

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.