Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 16. april 2007, 20:24


Mjello

I en rolig stund slog det mig. Der er vel egentlig kun prisen at sammenligne med... alle produkterne er ens og der kan da være ligemeget hvor hulen jeg køber dem? Derfor undre jeg mig over, hvorfor jeg har preference for en hardware forhandler fremfor andre, (som vel kan levere den samme service og endda til en billigere pris). Jeg bruger dog gate2price/edbpriser, men alligevel ender jeg hos den samme forhandler hver gang. Men det burde altså - efter min logik - kun være prisen som er afgørende - men det er det åbenbart ikke.

Jeg prøvede at tænke lidt over det ved at sammenligne det med de pizzasteder, som er i mit område, men det er vel ikke det samme. En pizza er ikke bare en pizza, de smager forskelligt fra sted til sted, men en bestemt harddisk er nu en gang en harddisk, om det er hos midtdata, pcnetto, shg man køber den, det er vel ligemeget?

Jeg tror i bund og grund at jeg handler det samme sted hvergang fordi jeg ved tingene fungere, RMA, levering og det giver mig tryghed. Men nu er jeg interesseret i hvordan I handler? er det samme sted hver gang? Prisen? eller måske noget helt andet. For ens er vi jo ikke, men vi elsker alligevel den samme hardware...

/ZzR

--
I love IT

2

mandag, 16. april 2007, 20:27


Pris er bestemt ikke den eneste parameter, da de fleste jo, som du også er inde på, handler ud fra de oplevelser de har. Og det er netop service forhandlerne kan differentiere sig på, og sikre at forbrugerne kommer tilbage.

Selvfølgelig er vi til dels også styret af prisen, men det er bestemt ikke altid det vigtigste, for der er stadig en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og den kvalitet er jo så hele købsoplevelsen og ikke bare selve produktet.


3

mandag, 16. april 2007, 22:34


Hvis vi snakker HW, er prisen nok det sidste jeg tænker på. Går ALDRIG på kompromis !
Jeg vil hellere undvære, end nøjes......


4

mandag, 16. april 2007, 23:07


Citeret

Originally posted by jst
Hvis vi snakker HW, er prisen nok det sidste jeg tænker på. Går ALDRIG på kompromis !
Jeg vil hellere undvære, end nøjes......


I'm with stupid :)) :cheers:

C2Q Q6600 ¦ Asus Maximus Formula SE
Inno3D 8800GTX ¦ 4x 1Gb G.Skill HZ-Series
Thermal Take 850W ¦ 74Gb Raptor ¦ 2x 160Gb + 500Gb
Antec P182 ¦ Samsung 305T ¦ Windows Vista Ultimate x64
Cooling by ThermalRight, Papst & Noctua ¦ Logitech G5 &G15 Refresh

Sut mig længe og langsomt!

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.