Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 9. januar 2007, 18:55


Jeg har siddet og stenet rundt på nettet efter en ny pung. Af en eller anden årsag, så er de pengepunge man kan finde i diverse butikker ikke lige noget for mig. Som resultat deraf, så er jeg blevet træt af min pung.

Leder efter en site som har et stort udvalg og gerne lige den slags pung jeg leder efter. Det skal være en todelt pung der kun har plads til mindst 10 (gerne lidt mere) plastickort (altså ingen mønter). Disse plastickort skal så sidde lodret i pungen og der bag disse to kort-rækker (én i hver side naturligvis) skal der være plads til sedler.

Et billede kan sige en hel del, så vedligger lige en grundidé ... Dog med de ændringer som jeg har skrevet i teksten.


http://img58.imageshack.us/img58/3651/pengepungdm8.jpg

Tror det er lidt af et longshot, men hey ...Kunne jo være...


2

tirsdag, 9. januar 2007, 19:02


Nu er det her godt nok lidt noget andet, men det er da et forsøg værd, hvis du ikke selv har kigget på dem. Men hvad med smartcazes?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.