Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

41

lørdag, 13. maj 2006, 11:26


AHMED ABU LABAN nåede lige at skabe glæde i Danmark en dags tid med sin udtalelse til Jyllands-Posten om, at han vil forlade landet sammen med konen og de yngste børn. En nyhed, som Ekstra Bladet med begejstring gengav på forsiden af torsdagsavisen.

MEN DA VI gik til ham i går eftermiddag for at få en dato for afrejsen, slog han pludselig bak. Nu vil han ikke rejse alligevel! Manden med de to tunger har brugt dem igen!

FOR AT FULDENDE billedet af den løgnagtige imam: To minutter inden han i går benægtede sine rejseplaner over for Ekstra Bladets reporter, hørte hun ham sige til TV2, at han er klar til forlade Danmark på syv dage!

FOR DANSKERE, der er vant til at sige, hvad de mener, er det vanskeligt at gennemskue, om Abu Laban er rundt på gulvet i øverste etage - eller bilder sig ind at spille et taktisk spil, der skal forvirre offentligheden.

IMAMEN HÆVDER nu, at det beror på en indiskretion, at Jyllands-Posten torsdag gengav hans detaljerede projekt om at udvandre til Gaza, hvor han kan rejse ind på sit palæstinensiske id-kort. Han ønskede hjælp af Udlændingestyrelsen og FN til at skifte opholdssted, og den palæstinensiske repræsentant i Danmark mener, at han vil blive godt modtaget.

MEN SELV OM planen skulle have været en hemmelighed en tid endnu, synes vi, den er strålende, og at Abu Laban skal holde fast ved den. Gaza, der regeres af den nu folkevalgte terrorbande Hamas, er den ideelle adresse for Laban.

HAN KLAGER over at være ’ekstremt dårligt behandlet’ i Danmark, hvor skatteyderne i mange år har forsørget ham og hans store familie og ladet imamen bruge sin ytringsfrihed til ubegrænset tilsvining af danskerne og vores politikere. F.eks. har han kaldt Naser Khader en rotte.

Vesten giver ikke plads til menneskerettigheder, jamrer denne forkælede fantast, som ikke kan finde skyggen af menneskerettigheder i de 57 lande, hvor islam dominerer.

NÆ, LABAN, du er slet ikke tjent med at bo i det modbydelige Danmark. Tag du ned til Gaza med alle de små labaner og sig din ærlige mening om menneskerettighederne dér. Hamas vil sikkert belønne dig for dine gode råd.

HVIS DEN normale repatrieringsstøtte på 26.000 pr. voksen og 8300 pr. barn ikke er stor nok, supplerer Ekstra Bladet gerne med en stor madpakke til rejsen.

Du skal ikke finde dig i danske forhold én uge mere! Vi siger som i går: God tur hjem.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.