Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 7. juli 2003, 17:37


Hey...

Jeg mener det er min pligt, at bede jer holde jer fra Multimedia World, som ligger på Falkoner Alle. Deres service er råden fra bunden. Jeg har indleveret mit Radeon 9700 Pro til ombytning pga. tydelig flimmer i billedet d. 24/6. Jeg ringede sidste torsdag for at høre hvad der foregik, og fik af vide, at det var sendt til Connect3D i USA til ombytning, og at de havde selvfølgelig været 4 dage arbejdsdage om at sætte det i en computer og se flimmeren på skærmen.

I dag har jeg prøvet at komme i kontakt med dem hele dagen. Både per telefon og e-mail, og det er kun lykkedes mig en gang at komme igennem til dem på snart 3 uger. Jeg prøvede også at ringe ind og forhøre mig om situationen, da kortet gik i smadder, men uden held. Jeg har nu siddet i kø i snart 30 minutter... fuldkommen uacceptabelt.

Derudover, så har jeg også hørt fra en tidligere medarbejder hos dem, at "værkstedet" ofte tog harddiske, og førte dem over magneter, for at slippe for bøvl med dem.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

2

mandag, 7. juli 2003, 18:29


OK dem skal jeg ikke handle med så, men hvad sker der ved det med magneter, andet end at data blir slettet?????


P.O.L.I.T.I = Prostituerede Overvægtige Lorte Impotente Tudegrimme Idioter

3

mandag, 7. juli 2003, 18:34


Mig bekendt skader det disken, men jeg er ikke sikker.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

4

mandag, 7. juli 2003, 21:40


hmm... Jeg har aldrig haft nogle problemer med noget jeg har handlet der.

Men jeg har til gengæld heller aldrig prøvet at returnere noget derinde :]


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.