Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

mandag, 23. juni 2003, 04:25


Citeret

Originally posted by MichaelDKS
Negativ ladet ... ja selvfølgelig, hvad havde du regnet med, når du kan se hvor populært det er at quote ?
Vil godt give dig at det kan tage lidt overhånd nogle gange, især når der er 5 quotes inde i hinanden, men det er sjældent det sker. Det er meget rart synes jeg, at man ved hjælp af qoutes gør opmærksom på hvem man taler til , og det kan altså også være nødvendigt inden for de første fem posts. Men jeg skal da til glæde for dig forsøge at være lidt mere økonomisk med min quotes ;)


OK - jeg ser du - lidt længere ned i rækken - siger det samme som jeg lige har "sagt" til Alaza - så er jeg måske ikke helt senil endnu.. ;) ;)


22

mandag, 23. juni 2003, 04:34


Ja, jeg er også enig i, at der har været mange "lad os nu opføre os ordenligt, dit og dat topics", men jeg mener det her var relevant for alle, og et problem, som virkelig generede mig. Men jeg håber folk bare lige tænker en ekstra gang, og om det nu også er nødvendigt at fordoble posten samt forvirringen, ved at skulle citere hver enkelt post.

"Hope I made my point..."... og så ikke mere om den sag.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.