Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 13. juli 2005, 13:58


Hej har skrevet den på et thread som Kio-liex havde lavet men synes godt det kunne få et for sig selv. Håber i kan bruge dem til hvis i skal købe ind eller finde info :D Og kan da os sige at hvis i skal ud og køre kan jeg henvise til Kio-liex's topic ;)

*Kom endelig med andre links så kan de komme på listen*


DANSKE SIDER -

[Butik] www.morfars.dk/rc Mange biller og meget grej og pæn hp. (Kan betale med Dankort og andre kort men har ikke e-mærke)

[Butik] http://www.breiner-rc-cars.dk/ Kio-liex står inde for den og de har en god service og er meget hjælpsomme men har en meget dårlig hjemmeside. ( ikke net shop)

[Butik] http://www.rcmodels.dk/ En nogen lunde okay side med mange ting. (Kan ikke betale med dankort eller andre kort og har ikke e-mærke)

[Butik] http://www.dhi-hobby.dk/forside.asp Meget pæn og nem hjemmeside. (Kan betale med dankort og andre kort men har ikke e-mærke)

[Butik] http://www.hobbyogfritid.dk/shop.asp?Kat=3 Okay side med en del RC biller og hvis man nu os vil have en softgun har de os det. (Kan ikke betale med dankort eller andre kort og har ikke e-mærke)

[Butik] http://webshop.rc-hobby.dk/shop/ En side med os et okay udvalg og en okay hjemmeside. (For snart dankort betaling men har ikke e-mærke)

[Butik] http://rc-modelshop.com/shop/default.asp Meget nem side at have med at gøre. (har dankort betaling men ikke e-mærke)

[Butik] http://www.hardcore-racing.dk/shop/ Okay side med massere af grimme farver hehe de har stort udvalg af tun grej men ikke så mange biler. (Du kan betale med dankort og andre kort men har ikke e-mærke)

[Butik] http://www.teknikken.dk/webshop/ Den ligger på Lolland og ikke Flaster, men en side med rigtig mange ting og der skulle være god service (Du kan ikke betale med dankort eller andre kort og har ikke e-mærke)

[Butik] http://www.sweptech.dk/ En butik med et lille udvalg af RC biler men har os mange andre ting. (Man kan ikke betale med dankort eller andre kort og har ikke e-mærke)

[Info/Forum] http://www.rcinfo.dk/ God side med massere af info til tun og andet og en forum hvor man kan spørge om ting. (Ikke net shop)

[Billeder] http://www.rc-billeder.dk/ En fin lille side hvor man kan få sine billeder ind og se andres billeder.

[RC bane/klub] http://www.grcc.dk/ Det er en ret stor bane og en klub man kan melde sig ind i som ligger i greve

[RC bane/klub] http://www.nmrc-racing.dk/ er Næstved model racing club som skulle have en god bane

[Billeder/forum] http://www.rcgalleri.dk/ Rimlig mange billeder og et mellem stort forum.


IKKE DANSKE SIDER -

[Butik/Info] http://www.monster4x4rc.com/ God og nem side med rigtig mange ting og rigtig mange links og info.

[Butik] http://www.towerhobbies.com/ Et ton af hobbie ting og en okay side.

[Butik] http://www.verbrennerking.de/ Med mange ting til RC Biler den er dog tysk skal man lige vide hvis man ikke kan tysk.


*Det var lige dem folk har skrevet til mig og nogle jeg selv har fundet kom endelig med flere så de kan komme på*

Apple Macbook Pro 13" | Intel Core 2 Duo 2.4Ghz | Nvidia GeForce 320M | 4GB RAM | 250GB SATA @ 5400 rpm | AVI ADM 9,1 | 1 TB Ekstern | Logitech MX518 | Steelpad S&S

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "KreaTive" (13.07.2005, 16:30)


4

fredag, 15. juli 2005, 16:14


Har fundet et link til den fedeste fjernstyring jeg har set, den er godt nok dyr, ca 650 dollars, men så sender den også signal tilbage fra bilen, med oplysninger om varme fra motor, hastighed og strøm, nice!

http://www.nomadio.net/default.asp?ilevel1=2&iLevel2=39


Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "John H" (15.07.2005, 16:14)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.