Timeløn for en håndværker

  • ordet "håndværker" dækker så over en helvedes masse mennesker ... Der arbejder for alt mellem noget ligende 150-600 kr ... Alt efter hvad man skal have lavet ... og hvor meget regning der skal på arbejdet osv ... :))


    Leder du efter mindstelønnen, så kan 3F jo nok hjælpe der ...


    Er du kunde og vil finde den billigste, så tjek uddannelserne i din omgangskreds ... :)) ... og ellers så er fagbogen eller ligende jo vel nok et sted at finde håndværkere ...

  • Quote

    Oprindeligt indlæg af GrillRotten
    ordet "håndværker" dækker så over en helvedes masse mennesker ... Der arbejder for alt mellem noget ligende 150-600 kr ... Alt efter hvad man skal have lavet ... og hvor meget regning der skal på arbejdet osv ... :))


    Leder du efter mindstelønnen, så kan 3F jo nok hjælpe der ...


    Er du kunde og vil finde den billigste, så tjek din uddannelserne i din omgangskreds ... :)) ... og ellers så er fagbogen eller ligende jo vel nok et sted at finde håndværkere ...


    Skal ansætte en håndværker til istandsættelse af hus m.v.

  • I stedet for sort -som det forslås- kan du jo også prøve bede, om en fast pris på det hele? :D Husk at få alt på skrift og at sikre dig håndværkeren er tilsluttet byggegarantiordningen så du kan få erstatning fra dem af, hvis han/hun laver noget lort på dit hus!