Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 7. marts 2005, 11:26


Hej,

Jeg har datalogi i Gymnasiet, i 2. G.
Vi skal skrive et "speciale" på en 10 siders info, og jeg har tænkt lidt over hvad jeg vil skrive over, men er endnu ikke kommet frem til et emne.

Det skal bare være inde for den elektroniske del af verden, harddiske, digitale kamera, monitorer osv. Mit problem er at jeg ikke lige ved hvad jeg skal vælge.. Mon ikke det vil være for svært at skrive om CPUer f.eks.?

Mit spørgsmål til jer er; har i nogle gode forslag til let tilgængelige emner, og/eller har i lavet opgave i datalogi før? Hvad skrev du om, hvordan gik det, var det til at finde ud af?

Mange tak for jeres svar.

Rig:
CPU: Intel E8500 @ 3.50
RAM: Mushkin Redline 2 x 2 GB
MOBO: Maximus Formula II
GFX: ATI Radeon HD 4870 X2

2

mandag, 7. marts 2005, 11:47


Hvad med udviklingen af hjemme computere teknologisk, og hvor mange der har hjemme computere nu til dags og da de først kom frem, og deres rivalisering med konsollerne. Fx. lav en tidstabel hvorpå du har computernes ydelser i forhold til pengene og hvor mange der var at finde i hver husstand, du kan jo så enten tage hele verden eller bare europa. Noget med en masse statistikker.

Håber du kan bruge mit forslag til noget, og ville da godt høre lidt om hvad du så får skrevet om, når den tid kommer.

Held og lykke!


3

mandag, 7. marts 2005, 13:23


Nanoteknologi som overemne måske, og så fokusere på RAM/CPU? Har en 3-4 siders opgave du kan kigge igennem om emnet hvis det er.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

4

mandag, 7. marts 2005, 19:32


Ok, tak for svarene.. jeg vil undersøge det lidt nærmere.

Rig:
CPU: Intel E8500 @ 3.50
RAM: Mushkin Redline 2 x 2 GB
MOBO: Maximus Formula II
GFX: ATI Radeon HD 4870 X2

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.