Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 20. februar 2005, 12:03


Findes bogen " Hvad vil du være ? " ... ( eller noget i den retning ) ... ikke mere ? ... Gjorde den for ca. et årti siden da jeg gik i skole.


2

søndag, 20. februar 2005, 12:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af Carsten_DK
Hun hælder mest til handelsskolen, men er mere sprogligt, end matematisk, begavet...

Plz help...


Du kan også få en "sproglig" HHX uddannelse i dag .. Matematik er ikke et must .. Jeg er selv meget glad for, at jeg valgte HHX da jeg skulle beslutte mig .. Kunne man i hvert fald tilbage i 1999 da jeg startede, men kan også være den nye reform har ændret alt for meget på det ..

Man kan se hvilke skoler der udbyder hvad på www.optagelse.dk

IMO er HHX nok også den bredeste ungdomsuddannelse du kan tage i dag .. Når man er færdig kan man gå ud og arbejde, gå i lære eller læse videre .. Dog er Engelsk A på tredie år det smarteste valg, da mange videregående uddannelser kræver det .. Det er synd at skyde sig selv i foden ved ikke at vælge det som højniveau - og det vil jo så nok heller ikke være et problem for din datter hvis hun er overvejende sproglig ..

Og hun har vel bare en lille idé om hvad hun evt. kunne tænke sig?


Edit: Grillrotten .. Jo "Hvad vil du være" findes stadig .. ;) tror ikke den er lavet i en websideversion ..

Dette indlæg er blevet redigeret 4 gange, senest redigeret af "Burger" (20.02.2005, 12:17)


3

søndag, 20. februar 2005, 12:07


Prøv denne hjemmeside!


http://www.ug.dk/


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.