1

fredag, 28. januar 2005, 02:10


neej hvor er det trals at når man lige har skrevet noget i en tråd også sætter lige en smiley til sidst og smileyen sletter alt det man har skrevet specielt hvis det er meget man har skrevet. Men så hvis man skriver det forfra og sætter smileyen anden gang og længere fremme sker der ikke noget X( , Synes sgu det er underlig

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

2

fredag, 28. januar 2005, 02:28


En kendt fejl som mange har oplevet. Problemet er så ikke større end man altid kan fortryde "Ctrl+Z"

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm


3

fredag, 28. januar 2005, 08:16


Citeret

Oprindeligt indlæg af Henrik-
En kendt fejl som mange har oplevet. Problemet er så ikke større end man altid kan fortryde "Ctrl+Z"

Det nemlig det man ikke kan :S

Intel Core2 Extreme QX9650
Asus Rampage Formula
Mushkin 4GB DDR2-8500
Inno3d 8800GT
Corsair HX620W

4

fredag, 28. januar 2005, 08:33


Fungerer da ellers meget godt her.. :boxed:


5

fredag, 28. januar 2005, 08:34


Citeret

Oprindeligt indlæg af PolluX^

Citeret

Oprindeligt indlæg af Henrik-
En kendt fejl som mange har oplevet. Problemet er så ikke større end man altid kan fortryde "Ctrl+Z"

Det nemlig det man ikke kan :S


Det sker da også en gang i mellem her..
Men jeg kan da godt bruge CTRL+Z uden problemer her...


6

fredag, 28. januar 2005, 08:36


Citeret

Oprindeligt indlæg af KarGa
Fungerer da ellers meget godt her.. :boxed:


funker os her

profil: http://www.bilgalleri.dk/gal_visbruger.aspx?userID=260585

7

lørdag, 29. januar 2005, 00:41


Ditto her funker som det skal::: :D :O ?( 8) ;( 8o :] :( :)) X( :) :P ;) :rolleyes: :baby: :evil: :roller: :T :lame: :ban: :boxed: :boxing: :camp: :chain: :cheers: :clap: :crazyeyes: :dots: :drink: :dance:


Se det funker fint :))

HEJ VEN

8

lørdag, 29. januar 2005, 00:45


Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Ditto her funker som det skal::: . . . .***. . . .
Se det funker fint :))

Måske ikke lige nødvendigt at overdrive på den måde.

OT. Du burde reagere på den PM jeg har sendt dig. Tak !


9

lørdag, 29. januar 2005, 01:11


Citeret

Oprindeligt indlæg af PolluX^

Citeret

Oprindeligt indlæg af Henrik-
En kendt fejl som mange har oplevet. Problemet er så ikke større end man altid kan fortryde "Ctrl+Z"

Det nemlig det man ikke kan :S


Jep, kan man sagtens.

"She may not look like much, but she's got it where it counts, kid. I've made a lot of special modifications myself."

10

lørdag, 29. januar 2005, 01:30


Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin

Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Ditto her funker som det skal::: . . . .***. . . .
Se det funker fint :))

Måske ikke lige nødvendigt at overdrive på den måde.

OT. Du burde reagere på den PM jeg har sendt dig. Tak !


Der er sørme en moderator der gør sit arbejde der... :]


11

lørdag, 29. januar 2005, 01:30


Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin

Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Ditto her funker som det skal::: . . . .***. . . .
Se det funker fint :))

Måske ikke lige nødvendigt at overdrive på den måde.

OT. Du burde reagere på den PM jeg har sendt dig. Tak !


Han demonstrrede da bare at teksten blev der, uanset hvilken smiley han trykkede på??

Men har aldrig oplevet det problem.. hvertfald ikk på tweak. :)

Asus P5N-E Sli nForce 650i --------------------- Aerocoool Extremengine T3
Geforce 8800GTS 320MB Inno3D ------------------------ WD 160GB SATAII
Core 2 Duo E6400 2,1 @ 2,6 GHz ----------------------- Samsung DVD±RW
Cosair Twin 2 x 2048 PC5400 ------------------------------- SHG PSU 500W

12

lørdag, 29. januar 2005, 09:54


Citeret

Oprindeligt indlæg af DarkhorZe

Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin

Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Ditto her funker som det skal::: . . . .***. . . .
Se det funker fint :))

Måske ikke lige nødvendigt at overdrive på den måde.

OT. Du burde reagere på den PM jeg har sendt dig. Tak !


Der er sørme en moderator der gør sit arbejde der... :]

hehe tænkte jeg også :D


13

lørdag, 29. januar 2005, 10:29


Det er lang tid siden jeg har haft det problem sidst.. Jeg har ikke oplevet det efter tweak/forum 2005 kom :)

Forlovet myrdet over MMORPG
Onlinerollespil har tilsyneladende farligere bivirkninger end bleg hud og mangel på frisk luft.

14

lørdag, 29. januar 2005, 12:33


Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin

Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Ditto her funker som det skal::: . . . .***. . . .
Se det funker fint :))

Måske ikke lige nødvendigt at overdrive på den måde.

OT. Du burde reagere på den PM jeg har sendt dig. Tak !


Sorry havde ik lige set den... Sig er ændret.. :))

HEJ VEN

15

lørdag, 29. januar 2005, 15:25


Citeret

Oprindeligt indlæg af Mr.Mercie

Citeret

Oprindeligt indlæg af DarkhorZe

Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin

Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Ditto her funker som det skal::: . . . .***. . . .
Se det funker fint :))

Måske ikke lige nødvendigt at overdrive på den måde.

OT. Du burde reagere på den PM jeg har sendt dig. Tak !


Der er sørme en moderator der gør sit arbejde der... :]

hehe tænkte jeg også :D


Godt man ikke er alene hehe


16

lørdag, 29. januar 2005, 15:51


Citeret

Oprindeligt indlæg af DarkhorZe

Citeret

Oprindeligt indlæg af Mr.Mercie

Citeret

Oprindeligt indlæg af DarkhorZe

Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin

Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Ditto her funker som det skal::: . . . .***. . . .
Se det funker fint :))

Måske ikke lige nødvendigt at overdrive på den måde.

OT. Du burde reagere på den PM jeg har sendt dig. Tak !


Der er sørme en moderator der gør sit arbejde der... :]

hehe tænkte jeg også :D


Godt man ikke er alene hehe

Ja der er lidt at se til. 30 PM's vedr. signatur og næsten lige så mange trådflytninger og så det løse. ;)
Edit: DarkhorZe ingen smilyes i signaturen - nu hvor vi snakker om det. ;)


17

lørdag, 29. januar 2005, 18:03


meget lang tid siden jeg har oplevet den fejl..

"Don't you know who the fuck i am? ... I`m the Juggernaut, Bitch!."


Ejer af denne webshop med parfumer, hudpleje, make-up og meget mere!

18

lørdag, 29. januar 2005, 21:42


Heller ingen probs her


19

søndag, 30. januar 2005, 14:22


Synes ellers det sker tit her:( Men så er det godt man har en control og en Z knap;)

CPU: i5-6600k @ 4.2GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.