Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

21

tirsdag, 23. november 2004, 17:59


Citeret

Oprindeligt indlæg af Burger
Denne tråd handler ikke om stavefejl, men om det misbrug der finder sted af det danske sprog ..

Jeg så Dags Dato her til aften, og blev på mange måder stødt over den danske "kunstner" der kalder sig for Niern (mener det var sådan) .. Han påstår, at han ikke er med til den dårlige indflydelse på børn og unge, når det kommer til sproget, og der er jeg så slet ikke enig med ham .. Arv og Miljø er i mange tilfælde nok stort set lige gode om det ..

Hvad med jer? Mener i, at det hele handler om dårlig opdragelse, eller at dårlig indflydelse fra medierne også har noget at sige?

Derudover, var der en pige i indslaget, der gerne ville kaldes so og luder hvis det var positivt ment .. Hvordan kan disse to skældsord være ment positivt!?


Jeg er ikke i tvivl:

Han er medskyldig, lige så meget som LOC og Jokeren er.


22

tirsdag, 23. november 2004, 18:13


Hvis han siger at hans ord ikke smitter af på børn og unges sprog er det noget bs, self gør det det.
Men om det er et større problem ved jeg ikke rigtig. Mener det er op til forældre og måske pedagogerne, til en hvis grad, at rette på børns sprog.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.