Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

41

søndag, 12. september 2004, 10:54


Citeret

Oprindeligt indlæg af Torque

Citeret

Oprindeligt indlæg af shahid_2dk
Torque, jeg mente noget andet, men en ting skal du altså altid huske, når jeg poster noget, snakker om noget osv. så har det intet med muslim kristen gul eller sort at gøre, jeg ser os alle som mennesker og det rager mig en papand om man er kristen muslim jøde eller budhist


For helvede, læs nu hvad jeg skriver. Det er nøjagtig det samme... Flyvevåbnet tilhører SKATTEYDERNE. Jeg gik nu også ud fra at du var ligeglad, det var blot for at understrege, at flyvevåbnet ikke tilhører DANSKERNE, men alle dem som betaler skat - og det er uanset hudfarve eller religiøs overbevisning.


ja jeg forstår men det jeg mente var mere metaforisk, og ja det tilhører alle der betaler skat, du forstod ikke hvad jeg mente og skrev at det tilhører alle uanset om du er muslim eller ej.
jeg svarer bare ja det gør det, men jeg er nu ligeglad med om man er muslim eller ej, og det var ikke det jeg antydede til.

skal vi slappe lidt af ? :cheers:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.