Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

41

søndag, 6. juni 2004, 01:16


Citeret

Oprindeligt indlæg af WizzarD

Citeret

Hvad tror DU ? 8oJeg tror du skal lade vær med at tage ned på havnen og drikke Guld Tuborg med alle svenskerne.. ;)

:D Hi Hi - Som du dog ryster dem ud af ærmet 8)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Bentzin" (06.06.2004, 05:09)


42

søndag, 6. juni 2004, 20:55


Jeg tror helt sikkerr der er mere mellem himmel og jord end det vi ser til hverdag, men der er fandme også mange folk der siger og gør mærkelige ting for at blive set og hørt.!

Don't get mad, get even...

43

mandag, 7. juni 2004, 08:23


Min kæreste har da "Stigmata" en gang om måneden... :))


44

mandag, 7. juni 2004, 20:32


Ved at tro på stigmata bekræfter man da ikke en eksistens af en gud, sikke fis! Stigmata er tydeligvis en kraftig psykisk lidelse som kan finde sted hos ultra religiøse mennesker! Den menneskelige psyke er kraftigere end de fleste lige går og tror, tro kan virkelig flytte bjerge; lamme mennesker går, blinde kan se m.v. Hvis disse hyper religiøse mennesker virkelig sætter sig i Jesu sted tror jeg på det kan fremkalde disse blødninger! Dette beviser ikke en eksistens af en gud på nogen måde!


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.