Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

41

fredag, 30. april 2004, 00:29


Citeret

Oprindeligt indlæg af engel
[ironi]SELVFØLGELIG skal det da ses, hvordan kan folk være i tvivl? Kongehuset er noget af det ypperste der findes i Danmark, og vi burde allesammen hver især følge med i så stor en begivenhed. Personligt har jeg selv bestilt kransekage og andet mundgodt til hele familien, så vi rigtigt kan sidde og hygge foran fjernsynet hele eftermiddagen mens vi ser på det store smukke bryllup. Når det engang er slut, fejrer vi det hele med en stor festmiddag, sådan et bryllup finder jo kun sted éen gang. [/ironi] :))

Bevares, hvis folk vil bruge deres tid på sådan noget, så skal de da bare have lov til det. Jeg holder mig ihvertfald langt fra det, jeg kan sagtens finde vigtigere ting at give mig til. :roller:

Joachim's eventuelle tale, kunne i en mindre brandert komme til at se ud som følger (Tak til Chili):

Citeret


DING, DING, DING. KÆRE BROR . Tjaa... hvad skal jeg sige? Tillykke med din australske ho - øh hustru. Jeg ved udmærket godt, at eksotiske kvinder kan være - ehhmm - spændende. Det erfarede vi jo begge to dengang på den der ferie til Thailand. Eller - vi fandt jo aldrig ud af, om de var kvinder. Hrmm. Nej, spøg til side.

Endelig lykkedes det. Du fandt endelig en sød, køn og ung pige, som du ikke havde kneppet i forvejen. Du skulle godt nok langt væk - men det lykkedes. Den bedste grund er dog nok Mama's krav om, at enten giftede du dig, eller også endte du på Shackenborg med min traktor, Ingrids tyvekoster og mine tre så skævøjer. Personligt synes jeg, det er ærgeligt, at du ikke bliver sendt over til os. Jeg ville have nydt at gå på jagt med dig, og måske også far - altså rævejagt. Pretty foxy, hvis du forstår sådan en lille en.

Anywayzzz. Tillykke med din halvgamle advokattøjte. Frede, gamle svinger. Jeg gir' en luder. SCHÅÅL !


Det' gas, I kan ta' det. :D

:cheers:

HAHAHAHHAHHAHAH den var sku god, hvis han holdt den tale ville jeg sku os gerne se det


P.O.L.I.T.I = Prostituerede Overvægtige Lorte Impotente Tudegrimme Idioter

42

fredag, 30. april 2004, 13:24


det bryllup siger ikke mig en disse :lame:


Core i5-4690K, Vandkølet+ ASUS Maximus VII Hero

4x4 GB Corsair memory
EVGA GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+ Vandkølet

Creative X-Fi

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.