Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 10. november 2015, 20:48


Hej folkens,
Jeg håber nogle vil være så flinke at svare på mit spørgeskema. Læs venligst forneden inden (meget kort). Spørgeskemaet er primært målrettet dem børn/niece e.l.

Spørgeskemaet findes her, og handler om Jenle: https://da.surveymonkey.com/r/PBY2WK5

Jenle (eller "Jeppe Aakjær museum" om man vil), er Jeppe Aakjærs hus som nu er et museum, hvor man blot kan få en guidet tur (om hans liv). I vores opgave, skal vi finde ud af hvordan de kan få flere besøgende. (Aakjær er digter/sangskriver, skrev bl.a. Jens Vejmand).

Vores idé går ud på at lave Jenle om til et sted i stil med det som de fleste kender som "middelalder center", hvor man altså "lever" som "den gang" i deres tid med mulighed for overnatning. Der vil være værksteder til børn/barnlige sjæle, bl.a. udskæringer, male, lave mad som "den gang" og andre aktiviteter (f.eks. ude i skoven om aftenen. "Uhyggeligt" for børn???). Der vil selvfølgelig være personale (statister) ved værkstederne. "Tidsperioden" er ca. 1900-1930.

Stedet ligger i Skive (midtjylland, tag forbehold for dette hvis du bor langt væk).

Skriv endelig hvis i er i tvivl om noget.


2

tirsdag, 10. november 2015, 21:34


Den napper jeg da lige :)


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.