21

tirsdag, 10. marts 2015, 20:22


Tror mere det er fordi jeg har ændret noget. og så er det din/jeres browser indstillinger der er skyld i det for at gøre jeres besøg på siden så "sikkert" som muligt har vi ikke tilladt YouTube at benytte cookies i forbindelse med det benyttede youtube plugin hvis cookies tillades med deres plugin virker det og det er et helt standard youtube plugin vi benytter som man også kan finde via embed under alle videoer på YouTube.


22

tirsdag, 10. marts 2015, 20:23


Det tog 70 sekunder! Men jeg sidder også kun på en 20/1 Mbit linie.
så prøv lige med Internet Explorer jeg sidder med en 10Mbps og det tager langt under et sec


23

tirsdag, 10. marts 2015, 20:25


Sitet suser også afsted herfra


24

tirsdag, 10. marts 2015, 20:59


nu har jeg slettet og installere Java og nu virker det, men ok det kan jo også være den ændring du har lavet i mellem tiden som har gjort forskellen :)



nu har jeg prøvet Chrome, IE og FF uden Addblocker og det går pænt sløvt må man sige...


25

tirsdag, 10. marts 2015, 21:00


nu har jeg slettet og installere Java og nu virker det, men ok det kan jo også være den ændring du har lavet i mellem tiden som har gjort forskellen :)



nu har jeg prøvet Chrome, IE og FF uden Addblocker og det går pænt sløvt må man sige...


Tror altså det ligger begravet hos jer, sorry.


26

tirsdag, 10. marts 2015, 21:00


Det tog 70 sekunder!
Men jeg sidder også kun på en 20/1 Mbit linie.
så prøv lige med Internet Explorer

jeg sidder med en 10Mbps og det tager langt under et sec
jeg sidder ikke engang med 5/512 og mit er sløvt som pokker...


27

tirsdag, 10. marts 2015, 21:01


nu har jeg slettet og installere Java og nu virker det, men ok det kan jo også være den ændring du har lavet i mellem tiden som har gjort forskellen :)



nu har jeg prøvet Chrome, IE og FF uden Addblocker og det går pænt sløvt må man sige...


Tror altså det ligger begravet hos jer, sorry.
i det mindste kan vi da se videoerne herinde nu :) at det andet så er noget hat det så det...


28

tirsdag, 10. marts 2015, 21:11


nu har jeg slettet og installere Java og nu virker det, men ok det kan jo også være den ændring du har lavet i mellem tiden som har gjort forskellen :)



nu har jeg prøvet Chrome, IE og FF uden Addblocker og det går pænt sløvt må man sige...


Tror altså det ligger begravet hos jer, sorry.
i det mindste kan vi da se videoerne herinde nu :) at det andet så er noget hat det så det...

Hvis du kan trække videoer, så kan du vel også trække et par simple reklamer?!? Alt andet lige kræver det meget mere båndbredde at trække YT videoer.

Acer Aspire E5-573 15,6"

29

tirsdag, 10. marts 2015, 21:18


Kan vi ikke få dit input, ShoutingSeeker? Oplever du YT- eller load problemer?

TWEAK.DK :rules:

30

tirsdag, 10. marts 2015, 21:18


Vores reklamer kan umuligt sløve sitet

At folk bruger addblocker, skuffer mig sgu. Vi knokler en vis legemsdel ud af bukserne, som brugerne gratis kan nyde indholdet, og blokker man så for det, som gør sitet triller rundt, er jo seriøst trist.

:evil:


31

tirsdag, 10. marts 2015, 21:19


nu har jeg slettet og installere Java og nu virker det, men ok det kan jo også være den ændring du har lavet i mellem tiden som har gjort forskellen :)



nu har jeg prøvet Chrome, IE og FF uden Addblocker og det går pænt sløvt må man sige...


Tror altså det ligger begravet hos jer, sorry.
i det mindste kan vi da se videoerne herinde nu :) at det andet så er noget hat det så det...

Hvis du kan trække videoer, så kan du vel også trække et par simple reklamer?!? Alt andet lige kræver det meget mere båndbredde at trække YT videoer.
du har helt ret, og det er også det der er så underligt, lige meget hvilken browser jeg bruger så er siden sløv, men jeg kan uden problemer se film på Netflix i fullhd...

jeg har ingenting slået til af baggunds crap det eneste jeg har på er addblocker ligeså snart der er reklamer så bliver det sløvt som en i h......


32

tirsdag, 10. marts 2015, 21:23


Kan vi ikke få dit input, ShoutingSeeker? Oplever du YT- eller load problemer?

Jeg oplever slet ikke nogen problemer, overhovedet. Både Chrome og IE fungerer fint mht. YT videoer.

Og jeg bruger ikke nogen former for blocker på små sites som dette. Reklamerne er til at holde ud at se på, da det ikke er EB.dk reklamer etc. :)

Acer Aspire E5-573 15,6"

33

tirsdag, 10. marts 2015, 21:35


Kan vi ikke få dit input, ShoutingSeeker? Oplever du YT- eller load problemer?

Jeg oplever slet ikke nogen problemer, overhovedet. Både Chrome og IE fungerer fint mht. YT videoer.

Og jeg bruger ikke nogen former for blocker på små sites som dette. Reklamerne er til at holde ud at se på, da det ikke er EB.dk reklamer etc. :)


Vi gør ALT for at få målrettet rekalmer på Tweak.dk så I netop ikke får EB reklamer.

Generelt døjer vi ikke med at sælge reklamer, men mange bække små.....


34

torsdag, 30. april 2015, 08:11


Nej det har jeg også haft problemer med!!


35

torsdag, 30. april 2015, 08:13


Nej det har jeg også haft problemer med!!


Har eller har haft?


36

fredag, 5. juni 2015, 19:04


Jeg har samme problem bruger Chrome.


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.