1

tirsdag, 10. marts 2015, 15:46


bare et lille spørgsmål :?:

om det kun er mig som har problemer med at se alle de youtube videoer i har her på siden ???

jeg kan godt se dem på youtube men ikke på tweak...


2

tirsdag, 10. marts 2015, 16:16


Du er ikke alene, jeg har samme problem, bruger Firefox 36.01.


3

tirsdag, 10. marts 2015, 16:16


Det skulle vel ikke have noget at gøre med Ad-block?

Acer Aspire E5-573 15,6"

4

tirsdag, 10. marts 2015, 16:34


Har testet på eget hus, forældre, arbejde, og ingen af de fejl

Bruger I add blocker, så straffer I jer selv. Det betyder bare vi tjener mindre. Tjener vi mindre, får I mindre tests.

Det er vel kun fair I giver lidt retur for at det gratis arbejde vi tilbyder jer.


5

tirsdag, 10. marts 2015, 18:00


Jeg har testet på følgende platforme og har IKKE oplevet problemer:

Stationær med Chrome, Firefox og IE
Laptop med Chrome
Tablet med stock Android browser og Chrome
SGS4 med stock Android browser og Chrome
iPhone 4S med Safari

... men herhjemme er der heller ikke noget, der hedder AdBlock (Plus) på Tweak.dk :)


6

tirsdag, 10. marts 2015, 18:46


nu har jeg længe brugt AddBlock plus og det er først her for nyligt at jeg ikke kan se jeres youtube videoer og det jo alle dem i ligger op jeg ikke kan se...



slår jeg det fra er der absolut ingen forskel what so ever, jeg kan stadig ikk se nogen af de youtube videoer der ligger herinde...

jeg skal ind på youtube før jeg kan se dem...


7

tirsdag, 10. marts 2015, 18:49


Hvad er dit OS, browser osv?


8

tirsdag, 10. marts 2015, 18:56


Lidt skuffende som garvet en Tweak.dk bruger bruger blocker.

Det er svært at fejlsøge på noget jeg ikke kan se fejl i. mht. videoer.
Forældet Java?


9

tirsdag, 10. marts 2015, 19:28


Virker også på mine smartphones og PCer med både internet Explorer, Firefox og Google Chrome.


10

tirsdag, 10. marts 2015, 19:31


Lidt skuffende som garvet en Tweak.dk bruger bruger blocker.

Det er svært at fejlsøge på noget jeg ikke kan se fejl i. mht. videoer.
Forældet Java?
jeg er ked af det Lars men har jeg det ikke på så kan jeg vente i op til 5 min på at siden bliver loadet færdig og det magter jeg simpelthen ikke, alle de reklamer gør at det hele køre i så satans langsomt så det ikk er til at holde ud :wacko:

jeg slog det hellere end gerne fra herinde for at støtte, men min tålmodighed er bare ikk til at vente på den for hentet alle de reklamer...


nyeste java ja....


11

tirsdag, 10. marts 2015, 20:05


Lidt skuffende som garvet en Tweak.dk bruger bruger blocker.

Det er svært at fejlsøge på noget jeg ikke kan se fejl i. mht. videoer.
Forældet Java?
jeg er ked af det Lars men har jeg det ikke på så kan jeg vente i op til 5 min på at siden bliver loadet færdig og det magter jeg simpelthen ikke, alle de reklamer gør at det hele køre i så satans langsomt så det ikk er til at holde ud :wacko:

jeg slog det hellere end gerne fra herinde for at støtte, men min tålmodighed er bare ikk til at vente på den for hentet alle de reklamer...


nyeste java ja....


Langsomt?
Hvorfor er sitet så ikke langsomt her?

Tror altså du skal kigge på eget udstyr.
Jeg har ikke problemer med hastighed, videoer, slider eller andet.

Vores reklame sløver ikke sitet. Så var de ikke på.
Jeg drifter lidt netværk for flere lokale firmaer, og har tilmed været på remote via deres net, og her spiller alt også.


13

tirsdag, 10. marts 2015, 20:08


virker videoen her over


14

tirsdag, 10. marts 2015, 20:09


Jeg har det NØJAGTIGT som BPM, og vi kender absolut ikke hinanden.

Jeg har Java 8 update 40 og har IKKE AdBlocker og jeg kan fortsat ikke videoer....

mvh Hymn

15

tirsdag, 10. marts 2015, 20:11


Videoen herover virker her hos mig! :-)

mvh Hymn

17

tirsdag, 10. marts 2015, 20:14


Nu kan jeg pludselig godt se videoerne på forsiden!

mvh Hymn

18

tirsdag, 10. marts 2015, 20:14


Så du kan se videoen via det link jeg lige har smidt?


19

tirsdag, 10. marts 2015, 20:18


Jeg kan også se videoen i linket.

Det må være fordi jeg lige har opdateret Java til update 40 fra update 25 og genstartet.

Nu tager jeg lige et sekundur frem og tager tid på hvor lang tid det tager at uploade dette svar.

mvh Hymn

20

tirsdag, 10. marts 2015, 20:20


Det tog 70 sekunder!
Men jeg sidder også kun på en 20/1 Mbit linie.

mvh Hymn

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.