Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 25. februar 2015, 08:53


Hejsa gutter

Jeg ville lige dele en ganske finurlig historie med jer, fra det virkelige liv.

Her for ganske få dage siden, så fik jeg en venne anmorning på FB, som jeg egentlig ikke tænkte mere over, så jeg klikkede bare ja. Dog var der et eller andet, som bare blev ved med at ligge i baghovedet over den anmodning, og jeg kunne ikke rigtig finde den rette sammenhæng, og det var lidt irriterende.
Jeg slog det væk i et par dage, og sad en aften og så tv sammen med min ægtefælle, så slog det mig som en bombe, at det var måske min længe savnede søster, som jeg mistede kontakten til for næsten 20 år siden.

Jeg vidste ikke engang om hun levede endnu eller hvorhenne i verden hun befandt sig.

Så ind og starte computeren op, og ind på siden for at se om der var nogle billeder, og det var der. Jeg kunne kende hende med det samme :D .
Endelig efter næsten 20 år så havde vi fået kontakt igen og jeg har ledt næsten over hele verden for at finde hende men hun var som sunket i jorden og hver gang jeg troede, at nu havde jeg fundet hende igen så vidste det sig, at enten var hun flyttet eller osse var det slet ikke hende.

Som en lille krølle på historien, så blev vi skilt ad i 1968 hvor jeg var 3 år og hun var 8 og vi har kun mødtes 1 gang som voksne, da vores mor døde i 1995 og hun skulle begraves oppe i Grønland.
Dengang tog jeg derop for at hjælpe til med begravelsen, og gav min søster vores mors hus, da jeg af gode grunde ikke kunne stoppe den ned i min håndbagage.
Jeg blev deroppe i 14 dage og mødte en hel del af vores store familie deroppe og lærte en rigtig god del om vores fælles opvækst da vi boede deroppe.
Signe og jeg holdt kontakt via breve efter jeg kom hjem igen, men pludselig kom mine breve retur og hun var som sunket i jorden. Fra tid til anden forsøgte jeg at finde hende både via registre og osse gennem telefonselskaber, men alt var bare døde ender uanset hvilken vej, jeg så end forsøgte.
Egentlig havde jeg affundet mig med, at hun nok var død, siden hun var umulig at opspore og det pinte mig lidt, at var det tilfældet, at bare en af familien ville give mig besked om det.
Heldigvis er det ikke sådan :clap: , hun har skiftet navn, by og land samt personnummer grundet et uheldigt ægteskab med den forkerte mand, som nu er fængslet for mord og hun fik ny identitet, det var derfor jeg ikke kunne finde hende uanset hvordan og hvorledes.

For mig var det en glædens dag, da hun rakte hånden frem imod mig på FB, da jeg kun kender hende som Signe, min søster hvad hendes navn er nu, kommer ingen andre end mig ved. Men at have fået kontakt til hende igen efter så lang tid, det er intet mindre end fantastisk :clap: , og så kan vi komme videre derfra.
Min ægtefælle og jeg havde planlagt og tage ned og besøge familien på Fillippinerne her til sommer og være dernede i en måned, men nu er der kommet en lille ændring i den plan.
Anna tager ned til familien som planlagt, mens jeg tager en lille omvej over Canada og besøger min søster i en uge, inden jeg sætter kurs over Hawaii og endelig til Manila og resten af familien og så tilbage til Danmark igen, når ferien er ovre :9xo .Så det ender med, at August bliver en travl måned hvor jeg kommer hele vejen rundt om den lille kugle, som vi kalder jorden for 3de gang, noget jeg ikke havde troet muligt, bare for en uge siden.

Jeg skal møde min søster og familie igen, det bliver sgu godt :9xo :clap: og forhåbentlig holder kontakten denne gang :whistling: :9xo :clap: .

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

2

onsdag, 25. februar 2015, 09:12


Dejlig, dejlig historie, Ebo. Så kan man ikke undgå at blive lidt varm om hjertet på sådan en råkold onsdag morgen.

Jeg håber alt godt for dig, og jeg er lykkelig på dine vegne over, at det er lykkedes dig at genetablere kontakten til din længe savnede søster :)

De bedste tanker,

Mads :)


3

onsdag, 25. februar 2015, 14:22


super fedt :)

lidt godt gør fb jo så også :thumbup:

Fx 8320 | Asus R9 280x | ASUS M5A97 EVO 2.0 | 8 gb G.Skill ARES 1866 MHz cl9 | 120 gb samsung 840 evo ssd
Canon 700d - Røde videomic go

Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.