Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 21. marts 2004, 16:27


Heysa...

Jeg sidder på en 2mbit Tele2 forbindelse, men jeg har de sidste 20-25 min. kunne hente med mellem 500kb/sec - 1mb/sec.... Det er ikke filer jeg har haft på disken før, så det kan ikke være noget cache lignende noget. Det sker igennem DC++, og filerne findes efter overførsel og kan køres fejlfrit.

Hvordan kan dette ske ? Er det en bug, eller er Tele2 bare i gavehumør?

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

2

søndag, 21. marts 2004, 16:30


Det er skkert bare Tele2 som ikke har styr på noget ... *G* ... Ikke noget nyt der, men så længe du ikke bliver straffet for det på et andet tidspunkt med fx. 5 KB/s, så er det jo fiiint... :))


3

søndag, 21. marts 2004, 16:31


Hmm jeg har lige hentet en demo på fileplanet.com
og mit tele2 køre også ret godt idag men ikke så godt som dit.
Jeg hentede med ca 140kb/s på 1mbit linie


4

søndag, 21. marts 2004, 16:34


Jeg brokker mig bestemt ikke, men hvis de, som du siger Grill, straffer mig senere, så skal de nok høre fra mig.. :)

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

5

søndag, 21. marts 2004, 18:21


Hmm, lyder meget underligt. Men det kan vel lade sig gøre, hvis Tele2 er faldet helt i søvn. ;)

Jeg vil da lige teste min 2Mbit fra Tele2 når jeg kommer hjem, ikke at jeg tror det er det samme. Mon ikke mere det er en lokal central der er gået amok? :P


6

søndag, 21. marts 2004, 18:31


Vi har sku ellers fået problemer med vores ellers tilfredsstillende 2mbit forbindelse hos TDC.. Vi ligger 3km fra den der box, og det er lige på grænsen siger de, men derfor skulle det da ikke være vores problem.. Vi har en ret ustabil forbindelse en gang imellem, og det er ret irriterende.. Desværre.

MB: Asus Rampage V Extreme, CPU: I7 5820K@4.4Ghz, Ram: 4x4Gb Corsair PC2400
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: Asus Gtx980ti Strix, Main-HDD: 1x Samsung 850Pro, 250Gb

7

søndag, 21. marts 2004, 18:51


Jeg tror det har været en bug i DC++ e.l., fordi alle de ting jeg har hentet fra ham har været broken.. men Windows opfatter filerne, og viser, at diskpladsen bliver brugt, så det virker underligt, men alle de filer jeg har hentet fra ham har været corrupted, så...

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

8

søndag, 21. marts 2004, 22:48


Jaa det kan lade sig gøre. Jeg har engang hentet med 50kb/s på en 56k forbindelse.

Og gymnasiets inet hentede Quicktime 13megs på 7 sekunder :boxed:

Det virkede fint..!


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.