Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

mickey1003

Gæst

1

fredag, 4. april 2014, 00:42


Dav. Jeg tror at jeg har fået en virus som hedder ad choices, men jeg passer ikke på beskrivelsen. Folk siger at det er pop up vinduer der kommer, men ved mig så er det bare en ad ude i siden af youtube. Fatter ikke helt vad jeg skal Gøre. Fjernelse guides passer Heller ikke i mit tilfælde. Det er så der jeg bliver forvirret for hvis det er en virus, hvorfor er den så på stort set alle computere jeg har set. Sker det også for jer. Burde jeg Være bekymret
. PS mit antivirusprogram er Windows defender, og så har jeg mcafee sige advisor og malware bytes. De kan ikke finde noget.


2

fredag, 4. april 2014, 07:14


Det er noget der er på rigtig mange bannere, en lille blå trekant og et link til AdChoices. En side hvor banner leverandøren fortæller om privacy og andre ting.

Hvis det ikke er det, så prøv at kom med et screen shot.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.