Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 11. juli 2013, 22:13


hey allesammen, jeg har lige fået en mail der siger en masse lort angående penge, dog forekommer den troværdig. Den beder så en om at udfylde dette spørgeskema http://konkurrence.brugerpanelet.dk/jump…id=582040&earc=

er meget skeptisk overfor den side, har prøvet at søge den mail jeg modtog det fra og der kommer umiddelbart ikke noget negativt op, om den mail....

Ohhh my god fat bastard left a floater

2

torsdag, 11. juli 2013, 22:14


lige meget, opdagede at de ville give 8000 hver måned i et år :D... yeah right

Ohhh my god fat bastard left a floater

3

torsdag, 11. juli 2013, 22:20


Det er jo en reklame baseret konkurrence

Du bliver tilmeldt en stribe nyhedsbreve, bliver kontaktet per telefon osv. vedrørende produkter og services.

Konkurrencen slutter først i December måned og kører i hele norden.

Fra vilkårene:

Vinderen findes ved, at der udtrækkes 10 personer blandt alle, der har deltaget i de fire identiske skandinaviske konkurrencer. Disse 10 personer modtager en e-mail og en evt. opringning fra Brugerpanelet.dk A/S senest d. 6. december 2013 om, at de er i finalen. De bliver kontaktet på de angivne kontaktinformationer.
Disse finalister bliver bedt om at skrive en motivation for, hvorfor det netop er dem, der skal vinde de 100.000 kr. Motivationen skal max. fylde 100 ord. Denne sendes til final@brugerpanelet.dk inden d. 10. december 2013. Alle disse informationer bliver sendt ud i dén mail, som de 10 deltagere modtager på samme tidspunkt.
Ved at svare på en række spørgsmål om dig selv og din livsstil er du med i konkurrencen om en pengepræmie på 100.000 kr. Ved deltagelse giver du samtykke til at modtage en række spændende nyhedsbreve samt blive kontaktet med markedsføringsmateriale fra konkurrencens sponsorer, se dem her. Konkurrencen er udarbejdet som et spørgeskema i samarbejde med konkurrencens sponsorer. Læs konkurrencens vilkår her.


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.