Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 28. august 2008, 13:28


Jeg står her med en sindsyg opgave jeg gerne vil sættes i gang med, jeg ved godt lektie hjælp ikke er tilladt her men jeg skal bare sættes i gang, ikke have svaret.

Godt, opgaven lyder således: En linie m er parallel med yz-planen og går igennem punktet p0(2,-4,1) Linien m danner en vinkel med xy-planen på 54 grader.

a. Bestem en parameterfremstilling for linien m

Nu har jeg læst op omkring parameter fremstilling. Jeg skal bruge enten to koordinater på samme linie eller også skal jeg have givet en retningsvektor. Jeg har ikke fået givet noget af det. Jeg har slet ikke arbejdet nok med yz, xy og zx-planer så jeg har ingen ide om hvordan de påvirker denne her opgave, kan nogen fortælle mig hvordan jeg finder frem til et ekstra punkt på linien eller hvordan jeg finder frem til en retningsvektor.

Tak på forhånd :rules:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.