1

torsdag, 27. marts 2008, 20:17


hejsa alle sammen


mit WoW er på det seneste begyndt at hakke meget, hvilket jeg self. syntes er noget skod..

Comp specs.

Intel Celeron 2.4GHz
1Gb ram
Grafikkortet er
Geforce 570LE

jeg har prøvet med de nyeste drivers til grafikkortet
jeg har prøvet med den nyeste version at directx10

kan også lave en liste med mere (addons osv) men nogen der ved hvorfor det lagger så meget?


2

torsdag, 27. marts 2008, 20:33


Har du kørt flydende før? også er det bare begyndt og hakke lige pludselig?

"Don't you know who the fuck i am? ... I`m the Juggernaut, Bitch!."


Ejer af denne webshop med parfumer, hudpleje, make-up og meget mere!

3

torsdag, 27. marts 2008, 20:44


det har altid kørt med en fps på omkring 20 men det har aldrik hakket på den måde før.. ikke siden den nye 2.4 patch


4

torsdag, 27. marts 2008, 21:51


Mit råd vil være at give det et par dage.

På den server jeg spiller på var der ihvertfald massivt load på i går aftes, og det kunne virkelig mærkes. - endte så selvfølgelig også med at de lukkede serveren ned en gang over midnat :(


5

tirsdag, 1. april 2008, 17:01


Efter min menning er 20 fps stadig at hakke.. Men altså, dit graffik kort kan jo ikk køre directx10. Du skal mindst have et 8600, da det var det første graffik kort som blev lavet, der understøtter directx10.

Men jeg har samme problem som dig, mit WoW hakker også for groft efter nye patch, og jeg har endda en rimelig god computer. Hvis nogen har nogle foreslag er de mere end velkommende!


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.