1

fredag, 22. februar 2008, 16:42


Jeg har installeret CoD 4, og det har kørt problem frit.

Lige pludseligt igår, begynder spillet så at hakke i multi-player funktionen. Det er i menuen, når man er inde i et spil og over det hele. Jeg har alt på max, men selv med alt på minimum er problemet der.

Min computer som følger:
Intel Core2 Duo E6750
4gb Corsair XMS2 PC-6400
BFG GeForce 8800GT OC2
250gb Sata-II 16mb Cache harddisk.
DVD drev der er Sata-II.

Hvad søren kan problemet være? Spillet er patchet til 1,5 og jeg har forsøgt at geninstallere.

På forhånd tak.

Intel Core2Duo E6600
Corsair DDR2 PC6400 4x1gb
Asus P5K-E
BFG GeForce 8800GT OC2 (G92).
Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro
250gb WD disk
200gb Samsung disk
Samsung 226BW 22" Widescreen
Logitech G15 v2
Razer Diamondback Plasma Limited Edition

2

onsdag, 12. marts 2008, 09:57


Hvilket mobo har du? og er det 4x1GB ram du har?


3

tirsdag, 25. marts 2008, 16:46


har oplevet det samme og der hjalp det at genstarte.
Jeg har prøvet det et par gange siden og der hjalp genstart også, men det kan også være din internet-udbyder der har nogle problemer.

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

4

lørdag, 12. april 2008, 15:10


jeg har samme problem.

min pc.

dual core 3.ghz.
msi mobo
asus 8800 gtx
x-fi elite pro
2 gb ram.

20 mbit internet forbindelse.

og den lagger meget.

jeg har prøvet mange instillinger. men detbetyder ikke noget resultatet er det samme.
så nu er de optimal.

men jeg lagger stadig især når der er fly angreb så spasser den helt ud.

jeg er gået over til at lukke firewallen ned når jef spiller. det syntes jeg hjælper lidt.

men gode råd er velkomne.

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

5

lørdag, 12. april 2008, 19:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af Storkraft
jeg har samme problem.

min pc.

dual core 3.ghz.
msi mobo
asus 8800 gtx
x-fi elite pro
2 gb ram.

20 mbit internet forbindelse.

og den lagger meget.

jeg har prøvet mange instillinger. men detbetyder ikke noget resultatet er det samme.
så nu er de optimal.

men jeg lagger stadig især når der er fly angreb så spasser den helt ud.

jeg er gået over til at lukke firewallen ned når jef spiller. det syntes jeg hjælper lidt.

men gode råd er velkomne.

Kører du med Norton?

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

6

lørdag, 12. april 2008, 19:35


nej jeg bruger CA,

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

7

søndag, 13. april 2008, 15:51


ville det hjællp at formatere. ?? starte forfra. måske nogle af alle de optimizer programmer osv. har fucked den op. `?

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

8

mandag, 14. april 2008, 17:09


helt sikkert at det vil hjælpe at formatere og så ved jeg at avg og antivir helt sikkert ikke gir problemer ved onlinegaming

prøv evt med andre firewalls/antivirusprogrammer inden formatering.
drivere/biosupdate etc

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Johnny" (14.04.2008, 17:15)


9

mandag, 14. april 2008, 18:50


nu er også begyndt at få grafik fejl ??

(har ikke gjort noget indnu)

ok jeg har fået sat en ny, 500 GB harddisk i.

så vil jeg lige høre inden jeg gør noget, skal jeg så nu bare gå i bios. og sige at den nye er C.
og så instalere win XP på den, ? ??

er ikke vild med sådanne ting så derfor gør jeg det MEGET sjældent,


og angående geninstalering af COD4 sletter man så sin bruger og ALLE sine stats ? og rang og våben ? eller kan serverne huske det eller hvad ?

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

10

mandag, 14. april 2008, 22:54


mmm så lige at der var en slider . for antialiasing eller lign. så kørte jeg den helt i top. så nu lagger det markant mindre ???

det lagger stadig ved airstrike. men ikke nær så meget

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

11

tirsdag, 15. april 2008, 20:54


Din rang ligger ikke online, jeg mener at den ligger i din profil mp-profil vel at mærke.
Nu siger du at du har haft skruet helt ned for grafikken men har du også prøvet at slå antialiasing helt fra og så evt skrue ned for lydkvaliteten (det kan også være lyden der giver problem, især når det lagger ved airstrike)
Hvilket lydkort kører du med?

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

12

tirsdag, 15. april 2008, 21:19


jeg har i øjeblikket COD4 kørende på max. og slideren på anisotropisk. har jeg også maxet, så nu køre det. bedre men det lagger stadig.

mit lydkort er creative x-fi elite pro.

så hvis jeg geninstalere den mister jeg in bruger ???

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

13

tirsdag, 15. april 2008, 22:23


jeg har i øjeblikket COD4 kørende på max. og slideren på anisotropisk. har jeg også maxet, så nu køre det. bedre men det lagger stadig.

mit lydkort er creative x-fi elite pro.

så hvis jeg geninstalere den mister jeg in bruger ???

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

14

torsdag, 17. april 2008, 09:26


prøv først at pille dit lydkort fra, så kan du måske udelukke lydkortet.
Nu har du opdateret alle dine drivere ikke?
lydkort, chipset, grafikkort.
som sagt mener jeg at din rang ligger i din profil. men hvad faen man kommer da hurtigt op til 55 igen ikke ;)

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

15

torsdag, 17. april 2008, 20:07


mmmm nej det går ikke så stærkt hehe.....

jeg vil prøve at opdater lydkort driver,
men her i weekenden eller næste vil jeg geninstalere Win XP. på et nyt drev så måske det vil virke der.

men spillet er instaleret på et andet drev,tror jeg.

men burde lydkortet ikke være godt nok.?? det er sku da det bedste man kan få sådan cirka. og med 64 mb ram.

men igen toppen af poppen er tit lort.

driveren til mit asus 8800 gtx. er det der fulgte med. da det virkede bedre end den nyeste. !!!
(for et år siden )

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

16

lørdag, 19. april 2008, 09:28


prøv nu først at opdatere alle drivere inden du formaterer, desuden skal du stadig installere cod4 igen selvom det ligger på et andet drev, da du sletter de bindinger der er i registreringsdatabasen.
Jeg har oplevet at det kan hjælpe hvis man skruer ned for lydkvaliteten.

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

17

lørdag, 19. april 2008, 09:59


jeg har prøvet alle lyd instillingerne og det blev det ikke bedre af. detsvære

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

18

lørdag, 19. april 2008, 13:36


prøv at gå ud i selve din grafikdriver og slå anisitropicfiltrering og antialiasering helt fra..og ikke bare styret af program som er default...

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

19

søndag, 20. april 2008, 11:50


mmmm.... den kan jeg ikke lige finde hvor er det ?

og hvis jeg instalere win på en ny disk. og prøver at geninstalere cod4. oven på den gamle og så køre den . så husker den vel min carekter ?? eller hvad ??eller kan man gemme en save eller noget ??

CPU: Dual2core E6400
Mobo: MSI
Ram: 4 x1 GB. XMS2 matched 6400 DDR2
Lydkort:X-Fi Elite pro.
Grafikkort: Asus EN8800 GTX
PSU: 1000 w

Win XP pro. DK

20

onsdag, 30. april 2008, 20:01


Du kan da bare lave en kopi af din profil og lægge tilbage i mappen når du har geninst.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.