Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 5. januar 2008, 14:29


Hey Alle :cheers:
jeg har fået et stort problem med mit originale UT3!
jeg kan spille 3 timer eller 5 min og så går min com i blå skærm ! og jeg fatter det ikke ? :boxed:
jeg har opdateret min UT3 med den den nyeste Patch til det!

og har aldrig haft problemer med andre spil ! men hvorfor så lige det jeg spiller mest?
er der nogen der har hørt eller set lign. skriv for satan ! :pokey:

E6600
Nvidia 650i sli
OCZ 2 x 1 GB PC2-8500
8800GTS 640MB
Stock cooling

2

lørdag, 5. januar 2008, 14:34


Har du overclocket cpu eller grafikkort? For har nemlig prøvet det samme og var pga min cpu ikke var stabil.


3

lørdag, 5. januar 2008, 14:35


Nej alt kører stock ! :(

E6600
Nvidia 650i sli
OCZ 2 x 1 GB PC2-8500
8800GTS 640MB
Stock cooling

4

lørdag, 5. januar 2008, 21:59


Hmm lyder dælme mærkeligt, kunne også være ram. Har du prøvet med bare en 1 blok ram?


5

søndag, 6. januar 2008, 22:30


Jeg kender en der havde samme problem og det var noget med Asus OSD program der skulle install.



SMLDK


6

lørdag, 19. januar 2008, 18:10


Er det noget du kan forklare om ?!
er ikke helt med

E6600
Nvidia 650i sli
OCZ 2 x 1 GB PC2-8500
8800GTS 640MB
Stock cooling

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.