Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 10. oktober 2007, 00:18


Hej...

Vi er et par venner der har lejet en cs server for at more os lidt ... og det hele gik fint indtil vi stødte ind i et problem med vores wc3 mod. Alt går fint med de forskellige races osv. Men den vil ikke gå med til at save vores xp... og vi kan ikke få den til det...

Efter et par timers søgning efter et sted der kunne beskrive for os hvordan man kunne få den til at save ens xp så man når man gik ud af serveren og kom ind stadig ville have den samme xp ( igen nulstilling af xp ved retry ), besluttede jeg mig for at gå her ind og se om der var nogle herinde med erfaring på dette område som var i stand til at hjælpe os?

På forhånd tak.

Wraaaaauuuum

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.