1

lørdag, 29. september 2007, 16:10


Efter den nye patch så har jeg en del problemer med mine addons.

Titan panel virker ikke 100% som det skal heller ikke mine taske opføre sig som de skal.

ex. Tian panel kan ikke finde ud af hvor meget mine ting er skadet. Og Det er ikke altid at jeg kan sammenligne de items jeg har i min taske med dem jeg har i brug.


Skal jeg finde en nyere version er de forskellige addons? eller hvad kan jeg gøre??

Intel I7 3930K Cooled by Phanteks PH-TC14PE
MSI X79 Big Bang Xpower II
16GB Samsung Green DDR3 PC3-12800 1600MHz
1x120GB Corsair Force Series 3 +1x250GB Samsung EVO 840 + 1x640GB Samsung SpinPoint F1
MSI GTX980ti 6G - Asus ROG SWIFT PG278Q
Asus Xonar Phoebus - Logitech Z4 - Sennheiser PC 360
NZXT Switch 810 - Corsair HX 1050W
L-S-P on Deviantart

2

lørdag, 29. september 2007, 17:12


Hvis du har sat dine addons til at loade selvom de er out of date, og de ikke virker ordentligt, så bliver du nød til at downloade nye versioner

[LIST]i5 2500k @ 4.4GHz w/ Antec Kühler 620[/LIST][list]GIGABYTE GA-Z68AP-D3[/list][list]Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz[/list][list]XFX Radeon HD 5850 BE[/list][list]Corsair TX650 V2[/list][list]Creative SB Audigy SE[/list]

3

lørdag, 29. september 2007, 17:12


Jeg antager at du selvfølgelig har klikket på "Load out of date addons" når du går ind på din liste over addons? Hvis ikke, så prøv det.
Ellers ville jeg bare downloade nogle nyere versioner af de addons som du har bøvl med.


4

lørdag, 29. september 2007, 17:58


Jeg har brugt 2 dage på at downloade opdaterede versioner af mine gamle addons, samt hente nye, og nu fungerer alt som det skal, dog med en undtagelse :rolleyes: ItemRack (fungerer fint) men det gør at jeg ikke kan se tooltip på mine items i character vinduet, så nu venter jeg bare på en nu ItemRack, og håber også snart der bliver lavet en ny allinone bag som fungerer, jeg har en speciel en nu som funker, men vil gerne have mit gamle addon tilbage :razz:


5

lørdag, 29. september 2007, 20:44


itemrack er opdateret, tror det var wowinterface.com eller noget i den stil jeg fandt det

Asus P5N-E Sli nForce 650i --------------------- Aerocoool Extremengine T3
Geforce 8800GTS 320MB Inno3D ------------------------ WD 160GB SATAII
Core 2 Duo E6400 2,1 @ 2,6 GHz ----------------------- Samsung DVD±RW
Cosair Twin 2 x 2048 PC5400 ------------------------------- SHG PSU 500W

6

lørdag, 29. september 2007, 22:02


tusind tak, det var nice :D


7

tirsdag, 2. oktober 2007, 11:48


har problemer med nyeste titan panel også...skal også have opdateret mobinfo2 ....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

8

tirsdag, 2. oktober 2007, 12:13


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
har problemer med nyeste titan panel også...skal også have opdateret mobinfo2 ....



Hvilke problemer har du med det??

Titan panel virker fint hos mig. Men på min kærestes computer mangler der en del ikoner og man kan ikke se selve baren.

Intel I7 3930K Cooled by Phanteks PH-TC14PE
MSI X79 Big Bang Xpower II
16GB Samsung Green DDR3 PC3-12800 1600MHz
1x120GB Corsair Force Series 3 +1x250GB Samsung EVO 840 + 1x640GB Samsung SpinPoint F1
MSI GTX980ti 6G - Asus ROG SWIFT PG278Q
Asus Xonar Phoebus - Logitech Z4 - Sennheiser PC 360
NZXT Switch 810 - Corsair HX 1050W
L-S-P on Deviantart

9

tirsdag, 2. oktober 2007, 13:51


Jeg havde problemer med, at der ikke kom tooltip frem på items som jeg mousede over.
Da jeg afinstallerede Extended Quest Log, virkede det igen.

"She may not look like much, but she's got it where it counts, kid. I've made a lot of special modifications myself."

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.