Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

41

mandag, 17. september 2007, 10:05


Citeret

Oprindeligt indlæg af Izaka

Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^

Citeret

Oprindeligt indlæg af Izaka

Citeret

Oprindeligt indlæg af Nice2u
Tjah, for at være helt ærlig, så synes jeg faktisk at TBC ødelagde det originale WoW på en måde.

Der er simpelthen ikke den gode stemning som der var før.


Helt enig med dig. 40 mans instances var bare det bedste, det betød ikke noget hvis du lige blev nød til at gå AFK, hvor imod det nu betyder at hele raidet skal vente på at du kommer tilbage, whatever.
Blizzard har ikke gjort meget ud af designs af våben & udstyr i TBC.
Der er omkring 5 rogue tier2 head look alike bare i en anden farve, og så er der sørme også tier1 sets til stort set alle class fra 5 mans/heroics - helt ærligt Blizzard, det er sku for ringe på det plan.

Virker som om Blizzard ikke rigtig ved hvad de skal stille op med WoW længere, og bare forsøger at vride den sidste slat penge ud af folk inden alle er skredet.


Hvis det ikke betyder noget at en eller flere går afk, så var det lavet for let - imo skal det være så svært at alle skal fokusere 100% hele tiden.


Selvfølgelig, men det ødelægger det for alle andre i raidet hvis en spiller smutter afk i 10 min for at spise, whatever - og det gjorde det slet ikke før TBC, ihverfald ikke 40 man encounters, hvilket til tider var rigtig dejligt.
En stor fejl Blizzard lavede var jo netop at fjerne 40 man encounters, og det har ført til at en masse guilds har måttet ryde gevaldigt op/gået i opløsning.
Tag nu Karazhan som et eksempel. 10 fra guilden er samlet, det kan på ingen måde måle sig med de 40 mennesker som var samlet før TBC for at raide sammen som en hel guild, ikke bare en enkel håndfuld.


Det er muligt at det ikke kan måle sig med 40 mennesker, men se det fra en anden vinkel. Alle de små guilds (inklusiv min), havde ingen chance for at samle 40 mennesker. Vi kunne lige nøjagtig få 20 til ZG og AQ dengang, og nu er vi færre. Og stadigvæk har vi mulighed for at prøve Karazhan, da det kun en 10 mands dungeon, og dermed få de epics, som vi ellers var gået glip af.

Måske træls for de større guilds, men helt sikkert dejligt for de mindre ! :)

Folk kaster hænder op som kannibaler med bulimi !

42

mandag, 17. september 2007, 10:53


Imo er TBC helt fint, der er 5 mands, så er der heroic så det er til de bedre lvl 70'ere, så er der 10 mands raid, hvilket fungerer fint, man kan jo bare have flere grupper i guilden evt, vi har 2 kara groups i vores guild, og så 25 mands instance, som jeg syntes er mere intenst, så jeg er godt tilfreds med TBC :D Syntes da også at 5 mands er kedelige nu, men sådan er der jo altid noget der bliver kedeligt :P
Og 40 mands var fedt, helt sikkert, men der var jo faktisk færre epics hvis man ser på drops kontra hvor mange players der var, savner da også de gamle 40 mands, men blizzard er jo nødt til at finde på noget nyt, og syntes det er federe med 25 mands som det højeste, da selv de mindre guilds nu også kan komme til at køre high end instances :9xo


43

mandag, 17. september 2007, 19:50


Du har helt ret Rama, men for en som mig som var i en ret så stor guild før TBC er det sku trals.
En ting jeg dog syntes er super smart ved TBC er tier armor.
I stedet for at vente flere måneder på at lige din del netop skal droppe, kan du næsten være sikker på at den token du mangler dropper, da der dropper 2 tokens fra 25 man encounters, som er til 3 forskellige class.


44

tirsdag, 9. oktober 2007, 20:14


Braah, har lige lavet subscribtion igen... Bliver simpelthen nødt til at have noget at koble af på ved siden af studierne.


45

tirsdag, 9. oktober 2007, 22:09


Citeret

Oprindeligt indlæg af -Sandman-
Braah, har lige lavet subscribtion igen... Bliver simpelthen nødt til at have noget at koble af på ved siden af studierne.


hehe :D nej, man kan aldrig stoppe helt med at spille WoW :P


46

onsdag, 10. oktober 2007, 10:34


Jeg blev lige lvl 70 for nogle dage siden på min hunter.

Så nu står den sgu bare på PVP! :P

"She may not look like much, but she's got it where it counts, kid. I've made a lot of special modifications myself."

47

onsdag, 10. oktober 2007, 10:35


Citeret

Oprindeligt indlæg af Berleburg
Jeg blev lige lvl 70 for nogle dage siden på min hunter.

Så nu står den sgu bare på PVP! :P


Bah, PVE ftw! :D


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.