Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 12. juni 2007, 17:52


Heya.

Så fik jeg endeligt nyt kort 8800 GTX, regnede med det ville forbedre min fps, og gøre spillet mindre "laggende" men gsus den ligger kun på 5-14 fps. Sjovt nok så ændre det sig ikke særligt meget hvis jeg fyre den op i max inst i wow, eller hvis jeg sænker den til low i alt. ?!?

System
CPU: Pentium D 3,0
2GB drr2 533 4200
Inno 8800 GTX 768mb ddr3
Main : AsusP5LD2 SE
650w power supply.
200gb hd 8200rpm

Har prøvet følgende:
Slettet alle driver jeg kunne finde ( reinst) Virkede ikke
Reinst wow + driver igen Virkede ikke
Virusscan + adware Virkede ikke
Brugt cd driver Virkede ikke

Regner stærkt med det ikke er min comp der er for slow, for syntes nu selv den er fin nok.
Pls help .


2

onsdag, 13. juni 2007, 00:16


Jeg følger ikke nær så meget med mere som jeg har gjort, men mit gæt vil være at din CPU ikke kan give juice nok til det store GFX kort du har siddende i.

En ting der lige skal være klart er at WoW ikke er GFX glad men RAM.... RAM er nøgleordet når det kommer til WoW i modsætning til andre spil.

Bevares - selvfølgelig vil det alt sammen hjælpe i det lange løb, men som sagt så vil mit gæt stadig ligge på at det er din CPU der er flaskehalsen i dit system siden du ligger på det anbefalede 2GB RAM til WoW.

:dance:

Asus P5K
Intel Core 2 Duo E8500
4GB Corsair XMS2 DDR-6400
Inno 3D 8800GT 512MB
1x WD 500GB SATA
2x Seagate 200GB ATA
Creative Soundblaster X-Fi
Chill Innovation 520W A4
Acer 22" TFT Widescreen
--------------------------------------------------------

3

onsdag, 13. juni 2007, 00:26


Det er med sikkerhed ikke det, bare fordi en CPU ikke kan føde et GTF med nok data, bliver computeren ikke dårligere, men får bare ikke det fulde ydbytte af det potentiale GFX har.

Og 2GB er vidst mere end rigeligt til WOW.

Så er sikker på det ikke er på HW siden den er gal, med mindre der er noget HW der er defekt.

E8400 @ 4.05GHz 1.2V Lapped/Lapped TRUE Black 2xP12
HD4850 512 @ 730/1075 HR03 GT B9

4

onsdag, 13. juni 2007, 10:38


Sagde det kunne være det, og holder jeg stadig på et eller andet sted da det er den "svageste" del i hans comp.

Ehmm det med rammene har jeg jo også sagt at det er rigeligt ??? nvm :)

Anyways - som sagt WoW er ikke det mest GFX krævende spil, sidder selv med 7900GT og i shattrah by bliver min også tvunget i knæ en smule af og til - og dertil også 2GB ram

Asus P5K
Intel Core 2 Duo E8500
4GB Corsair XMS2 DDR-6400
Inno 3D 8800GT 512MB
1x WD 500GB SATA
2x Seagate 200GB ATA
Creative Soundblaster X-Fi
Chill Innovation 520W A4
Acer 22" TFT Widescreen
--------------------------------------------------------

5

onsdag, 13. juni 2007, 11:42


helt enig i at enten mangler du en driver (eller måske ligger der rester af forskellige drivere rundt omkring i din pc, løs det ved at køre driver cleaner pro.) men der er masser af cpu beregninger i wow, og ikke engang min e6600 der er ocet en del er nok til at jeg kan udnytte hele mit gfx korts potentiale...og mit er kun et 8800GTS 320mb .......fps afhænger langtfra kun af gfx kort, oftest er det cpuen der begrænser....men det er altid den svageste del der begrænser ydelsen.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

6

onsdag, 13. juni 2007, 12:43


Fragman, så der findes ikk rigtigt nogen "Ultimate" computer til World of Warcraft?

Hvis en Game Master var Gud, ville svaret på alting være:
"Delete your WTF and Cache folder."

7

onsdag, 13. juni 2007, 15:35


sjovt at min bærbare ligger med frames på 60 i sec inde i shattrath?

specs:

1gb ram
Intel Centrino duo 1,6
Nvidia GeForce Go 7400
og en harddisk med 7200 rpm.

Tror også det har noget at gøre med din net forbindelse måske? jeg har 2 mbit upload og 60 fps men hos mine vennner som havde lavere net forbindelse kom min fps ned på 20-40.

(\__/)
(O.o )
(#|#)

8

torsdag, 14. juni 2007, 08:24


Citeret

Originally posted by Jacorik
Tror også det har noget at gøre med din net forbindelse måske? jeg har 2 mbit upload og 60 fps men hos mine vennner som havde lavere net forbindelse kom min fps ned på 20-40.

Er der et sted, hvor man kan se hvor meget man modtager og sender med?
Købte bedre internet forbindelse for at stykke tid siden nu, og der kom ingen IT-folk
og lavet om på noget i den boks jeg har (Kører med Esenet).

Hvis en Game Master var Gud, ville svaret på alting være:
"Delete your WTF and Cache folder."

9

torsdag, 14. juni 2007, 10:15


Altså med 99 % sikkerhed kan jeg sige det er ikke din linje eller hardware den er gal med det er WoW selv som efter patch 2.10 er gået skævt.

hvis du surfer lidt på www.wow-europe.com/en under forums og technical vil du finde en masse om FPS problemer og hardcore lag efter patchen selv folk med de vildeste linjer og maskiner.

så enten læs de tråde og prøv de ting de siger eller vent til blizzard tar sig sammen og fikser det har selv problemet med min e 6600 2 gb ram og XFX 8800gtx.


10

torsdag, 14. juni 2007, 11:39


Underligt, jeg ligger mellem 60-150 FPS i shattrah med Vsync Disablet, og det er i 1600x1200 med alt på max - 16x Aniso Multisampling i top - har ikke hak i "level of detail" osv.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

11

torsdag, 14. juni 2007, 11:47


Er det hele tiden at du ligger der ned med fps??

Jeg har oplevet at hvis jeg har været ude i xp for chekke mail osv så er det galt med fps når jeg maksimer spillet igen. Så fucker det helt op. Og køre med 2-3 fps. Så skal jeg bare lige lukke spillet helt ned og starte det igen. Så køre det perfekt igen... Har endnu ikke fundet ud af hvorfor...

Intel I7 3930K Cooled by Phanteks PH-TC14PE
MSI X79 Big Bang Xpower II
16GB Samsung Green DDR3 PC3-12800 1600MHz
1x120GB Corsair Force Series 3 +1x250GB Samsung EVO 840 + 1x640GB Samsung SpinPoint F1
MSI GTX980ti 6G - Asus ROG SWIFT PG278Q
Asus Xonar Phoebus - Logitech Z4 - Sennheiser PC 360
NZXT Switch 810 - Corsair HX 1050W
L-S-P on Deviantart

12

torsdag, 14. juni 2007, 12:07


Hej Igen.

Ja den ligger hele tide på max 14 og under, det mærkes som "hak" i spillet og er max belastende.
Har lige formateret og kun inst wow, den ligger sjovt nok stadig kun på 14 :S.. Nyeste patch og windows update. Har kørt C&C i ultra high det kørte den uden probs :S...

Ved fandme ikke hvad jeg kan gøre nu ellers !?.


13

torsdag, 14. juni 2007, 12:08


Som jeg skrev svinger det lidt, men ellers er det rigtigt, jeg kommer meget sjældent under 100 FPS, de her screenshots er taget lige nu med musik, Tweak, og folding kørende i baggrunden, undtaget de 2 a nightbane som bare ligger i samme mappe på photobucket:






Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "Malk" (15.06.2007, 09:52)


14

torsdag, 14. juni 2007, 13:37


Citeret

Originally posted by ThAtZ
Altså med 99 % sikkerhed kan jeg sige det er ikke din linje eller hardware den er gal med det er WoW selv som efter patch 2.10 er gået skævt.

hvis du surfer lidt på www.wow-europe.com/en under forums og technical vil du finde en masse om FPS problemer og hardcore lag efter patchen selv folk med de vildeste linjer og maskiner.

så enten læs de tråde og prøv de ting de siger eller vent til blizzard tar sig sammen og fikser det har selv problemet med min e 6600 2 gb ram og XFX 8800gtx.

Skal jeg lige ha kigget på når jeg kommer hjem fra arbejde! :clap:

Hvis en Game Master var Gud, ville svaret på alting være:
"Delete your WTF and Cache folder."

15

fredag, 15. juni 2007, 10:47


kør driver cleaner pro og prøv at installere gfx driver forfra....den fjerner rester af gamle drivere der kan lave problemer.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

16

fredag, 15. juni 2007, 22:46


Også ved at blive max irriteret...

Har "laser shows" probs - FPS probs ( ligger mellem 12-26 ca ), skaber en irriterende form for lag som bar ikke er acceptabel.

Comp speccs er i sig så burde ikke være der det trykker... leget meget rundt inde i video i wow men intet hjælper.

Hvad der generer yderligere er at damen har samme setup undtagen GFX der har hun et 6800GT kort og kører med 50-75FPS konstant. - har prøvet samme driver som hende og en 3-5 andre os...

Fuck den latterlige patch, skabt langt mere ballade end noget andet i wow historie !

Asus P5K
Intel Core 2 Duo E8500
4GB Corsair XMS2 DDR-6400
Inno 3D 8800GT 512MB
1x WD 500GB SATA
2x Seagate 200GB ATA
Creative Soundblaster X-Fi
Chill Innovation 520W A4
Acer 22" TFT Widescreen
--------------------------------------------------------

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "S_Phoenix" (15.06.2007, 23:20)


17

lørdag, 16. juni 2007, 02:28


Jeg synes da ellers at min fps er gået op efter patchen :crazyeyes:

Intel i5 2500K @ CM Hyper TX 3
Gainward GF GTX 560 Ti "Phantom" 2
Corsair 4x2 GB DDR3 1600MHz
ASUS P8P67 Pro B3
Corsair CX600

18

lørdag, 16. juni 2007, 03:32


Kunne os tyde som på et Addon der fucker. Prøv bare som test at slå alle fra.

[Workstation]Intel i7-2600K
Asus Maximus IV Extreme-Z
Corsair 1600 MHz Vengeance 4x4 GB
Gainward 780 GTX Phantom-> BenQ 24" XL2410T 120Hz & BenQ 27" M2700HD
Samsung 850 Evo 256GB (System)
Samsung 850 Evo 512GB (Games)
4x4TB (Storage)
Roccak Kave XTD 5.1 Digital | Roccat Kone XTD | Logitech G15
Corsair 800D | Corsair HW850

19

lørdag, 16. juni 2007, 04:02


i hvilke forbindelse skulle addons fucke det op ? men prøver, lidt død lige nu.

Ikke desto mindre er jeg/vi vidst langt fra de eneste med disse og lignende problemer siden patchen kan jeg se... Gad vide hvornår de har tænkt sig at lave det... suk!

http://forums.worldofwarcraft.com/board.…mId=11110&sid=1
Tror godt vi kan forberede os på en meget lang ventetid.

Asus P5K
Intel Core 2 Duo E8500
4GB Corsair XMS2 DDR-6400
Inno 3D 8800GT 512MB
1x WD 500GB SATA
2x Seagate 200GB ATA
Creative Soundblaster X-Fi
Chill Innovation 520W A4
Acer 22" TFT Widescreen
--------------------------------------------------------

20

mandag, 18. juni 2007, 08:34


Citeret

Originally posted by ThAtZ
Altså med 99 % sikkerhed kan jeg sige det er ikke din linje eller hardware den er gal med det er WoW selv som efter patch 2.10 er gået skævt.

hvis du surfer lidt på www.wow-europe.com/en under forums og technical vil du finde en masse om FPS problemer og hardcore lag efter patchen selv folk med de vildeste linjer og maskiner.

så enten læs de tråde og prøv de ting de siger eller vent til blizzard tar sig sammen og fikser det har selv problemet med min e 6600 2 gb ram og XFX 8800gtx.

Læste det meste igennem derinde, og prøvet hva der stod.. Det hjælp min fps til +15 mere
end normalt, og kun første gang jeg loggede ind :(

Måske er det min computer som skal skiftes ud..?

Hvis en Game Master var Gud, ville svaret på alting være:
"Delete your WTF and Cache folder."

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.