Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 30. april 2007, 20:34


Er der nogle af jer der ved om det er muligt at hente lydfilerne ud af WoW. Altså ikke musikken, da den er patenteret (de sælger jo OST), men lydfilerne, som når man dør, når Nefarian siger "let the games, begin!" Eller Patchwerk siger "Patchwerk wants to play!".

Eller er det muligt at downloade filerne et sted?

Eller er det forbudt overhovedet at få dem ud af spillet?

/Elt


2

mandag, 30. april 2007, 21:04


Tror godt nok ikke det er ulovligt, men det kommer vel nok an på hvilket sammenhæng du vil benytte dem til. Du kan vel evt bare optage de lyde du ønsker, og smide dem over på en cd eller noget, kan ikke helt se hvad der skulle kunne skade Blizzard så længe det er til privat brug.


3

mandag, 30. april 2007, 21:23


Det er til privat brug.

Jo man kunne jo optage det. Men, der går nok temmelig lang tid før jeg får 39 mand overtalt til at læmpe sig gennem Naxx for at jeg kan optage Kel'Thuzad lyd ;)


4

tirsdag, 1. maj 2007, 13:54


Det er jo sandt nok :crazyeyes:
Men mon ikke de kan findes et sted på nettet? Google er altid en god start :D


5

tirsdag, 1. maj 2007, 15:27


Citeret

Originally posted by Izaka
Det er jo sandt nok :crazyeyes:
Men mon ikke de kan findes et sted på nettet? Google er altid en god start :D


hehe :D

Efter et 7 ordkombinationer fandt jeg en MPQ extractor på en af de sidste sider. Ved ikke om det er imod EULA, men der kan man i hvert fald hente lydfilerne ud fra monstrene. Common.MPQ kan man dog ikke extracte. Men det er også der hvor musikken til byerne osv. ligger, men dem har jeg allerede fra Collector's og Beta kits.
I øvrigt tror jeg ikke dét er helt godkendt, da de jo netop sælger den musik som OST. Så den tror jeg bare jeg lader ligge.
Kunne ellers godt tænke mig musikken fra Ragnaros' Lair :razz:


Men har i hvert fald skiftet "Windows Start" lyden ud med, "Patchwerk wants to play" :D

/Elt


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.