1

torsdag, 14. september 2006, 16:39


Hej alle..

Har et meget mystisk problem jeg håber I kan hjælpe med:
Jeg har en lvl 60 human warlock på Dunemaul og bruger Insomnia addon'et (mega fedt btw) med ham ligger min fps på 20+35 hvilket er meget lavt taget mit system i betragtning.
På samme server har jeg en lvl 16 gnom mage, med præcis samme addons, + et par mage addons, men hans fps ligger på 45-60, hvad kan det skyldes? :S

Mobo: Gigabyte P35-DS3 - CPU: Intel Core 2 duo E-6600@ 3.4ghz
RAM: 2x2 GB Crucial BallistiX Tracer dual 800 Mhz
GPU: Inno3D NVidia GeForce 8800GT 512 MB GDDR3 - Core: 702 Mhz - Memory: 1053
HD: Maxtor fluid 7200 rpm 80GB, Seagate Barracude 160 GB 7200 rpm, Samsung 250 GB 7200 rpm. -
Køling: CPU: Vandkølet - GPU: Standardkøler

2

torsdag, 14. september 2006, 17:00


Vil sige præcis det samme som jeg har sagt i en tidligere tråd, om samme emne

http://tweak.dk/forum/thread.php?threadid=70611&sid=


3

torsdag, 14. september 2006, 17:08


Slet den der WTF mappe.


4

torsdag, 14. september 2006, 17:31


Citeret

Originally posted by KarGa
Vil sige præcis det samme som jeg har sagt i en tidligere tråd, om samme emne

http://tweak.dk/forum/thread.php?threadid=70611&sid=


Det er mega underligt, og mega træls.. For self min lock jeg spiller mest på og hans fps stinker bare :(

Mobo: Gigabyte P35-DS3 - CPU: Intel Core 2 duo E-6600@ 3.4ghz
RAM: 2x2 GB Crucial BallistiX Tracer dual 800 Mhz
GPU: Inno3D NVidia GeForce 8800GT 512 MB GDDR3 - Core: 702 Mhz - Memory: 1053
HD: Maxtor fluid 7200 rpm 80GB, Seagate Barracude 160 GB 7200 rpm, Samsung 250 GB 7200 rpm. -
Køling: CPU: Vandkølet - GPU: Standardkøler

5

torsdag, 14. september 2006, 17:38


Citeret

Originally posted by Renegade

Citeret

Originally posted by KarGa
Vil sige præcis det samme som jeg har sagt i en tidligere tråd, om samme emne

http://tweak.dk/forum/thread.php?threadid=70611&sid=


Det er mega underligt, og mega træls.. For self min lock jeg spiller mest på og hans fps stinker bare :(

Hvis det er så trælst så slet wtf mappen.


6

torsdag, 14. september 2006, 18:05


Citeret

Originally posted by fhqwhgad

Citeret

Originally posted by Renegade

Citeret

Originally posted by KarGa
Vil sige præcis det samme som jeg har sagt i en tidligere tråd, om samme emne

http://tweak.dk/forum/thread.php?threadid=70611&sid=


Det er mega underligt, og mega træls.. For self min lock jeg spiller mest på og hans fps stinker bare :(

Hvis det er så trælst så slet wtf mappen.


har prøvet at slette WTF, WDB og interface mappen flere gange uden det hjælper.

Mobo: Gigabyte P35-DS3 - CPU: Intel Core 2 duo E-6600@ 3.4ghz
RAM: 2x2 GB Crucial BallistiX Tracer dual 800 Mhz
GPU: Inno3D NVidia GeForce 8800GT 512 MB GDDR3 - Core: 702 Mhz - Memory: 1053
HD: Maxtor fluid 7200 rpm 80GB, Seagate Barracude 160 GB 7200 rpm, Samsung 250 GB 7200 rpm. -
Køling: CPU: Vandkølet - GPU: Standardkøler

7

søndag, 15. oktober 2006, 21:45


I det tilfælde, er det højest sansynligt din computer og wow der ikke er særligt glade for hinanden :)

Lyder godt nok mystisk.


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.