Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 23. august 2006, 17:06


hej alle..

Har en rogue i lvl 26 som er min alt. Men hvad er bedst til pvp, sword eller dagger? eller en kombo? Bruger selv daggers, da jeg synes det er så nice de snitter så hurtigt :P men ved ikke om det er det bedste?

Mobo: Gigabyte P35-DS3 - CPU: Intel Core 2 duo E-6600@ 3.4ghz
RAM: 2x2 GB Crucial BallistiX Tracer dual 800 Mhz
GPU: Inno3D NVidia GeForce 8800GT 512 MB GDDR3 - Core: 702 Mhz - Memory: 1053
HD: Maxtor fluid 7200 rpm 80GB, Seagate Barracude 160 GB 7200 rpm, Samsung 250 GB 7200 rpm. -
Køling: CPU: Vandkølet - GPU: Standardkøler

2

onsdag, 4. oktober 2006, 23:46


daggers :D

HEJ VEN

3

torsdag, 5. oktober 2006, 01:07


syns personligt at daggers er sjovest ^^

Ochun <Decimation> Talnivarr
ROUGE OLOOLOLLL
WoW Profil <- Clickz !

4

torsdag, 5. oktober 2006, 01:38


dagger er helt klart sjovest.. :P er selv rerolled rogue og.. damn.. nice nice nice! Combat dagger ruler abre ikke så meget i pvp:P

Argargar, 60 Paladin @ kazzak(FUCK MIT SIG DET RYKKER!

5

torsdag, 5. oktober 2006, 14:49


Citeret

Originally posted by argargar
dagger er helt klart sjovest.. :P er selv rerolled rogue og.. damn.. nice nice nice! Combat dagger ruler abre ikke så meget i pvp:P


well.. det ka være meget sjov at være AR dagger, hvis man bare har et premade med sig ^^

ellers vil jeg helt klart gå prep

Ochun <Decimation> Talnivarr
ROUGE OLOOLOLLL
WoW Profil <- Clickz !

6

søndag, 22. oktober 2006, 23:00


Der var engang hvor daggers ownede alt i PvP. Sådan er det desværre ikke mere.

I takt med at der bliver flere og flere epic gearede chars på serverne, så er der efterhånden ret svært at tage folk ned hurtigt, pga. deres ekstremt høje HP. Og jo længere tid det tager at få folk ned, jo dårligere bliver daggers, da man hele tiden er afhængig af at stunne sin modstander. Kan du ikke komme om bag ved, så er du fucked, da du så bliver nødt til at bruge sinister strike med en dagger, og det er noget begrænset hvad du giver af skade her.

Har du prøvet at duellere en Orc Warrior med deres racial stun-resist, og hvor de så resister din gouge eller kindeyshot. Så bliver man lige pludselig meget sårbar.

Jeg synes det absolut bedste spec til PvP er hemo, traditionelt set 21/3/27. Det er et suværent godt kontrol spec, men når man begynder at få bedre gear med meget attack power, så giver man også ret god skade. Specielt med langsomme våben omkring speed 2.8, da hemo attacks ikke er normaliseret. Attack power bonussen beregnes stadigvæk udfra våben speed, så jo langsommere, jo mere skade.

Og ved hemo er man ikke afhængig af at skulle bagved hele tiden. Så skulle en gouge misse eller blive resisted, så kan man altid zerge modstanderen :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.