1

lørdag, 3. september 2005, 17:58


Jaa.. ikke så meget at sige.. Andet end overskriften..

Når jeg gamer wow kan jeg game i an god 10-20 min, før den så "fryser" .. dvs, jeg kan ikke lave spells, men kan godt rende rundt i universet... DOg er der INGEN players eller monsters.. OG så går der 1 min og den disconnecter mig.. ER meget meget irriterende, da jeg ikke kan tage en instant, da jeg konstant disconnecter... Ved overhovedet ikke hvad er er galt..

Ps. Har 2 m/bit internet speed,.,


Og har lige fået den til reparation hvor jeg fik slettet ALLE drivers.. Og installeret de aller nyeste.... MEn det virker stadig ikke ved ikk hvad det er..


2

lørdag, 3. september 2005, 18:37


Hvad er din latency på? Og hvilken server?

Der har jo været nogen problemer med serverne for tiden. De lagger simpelthen.

¦ I7 2600K ¦ P8Z68-V ¦ EVGA GTX 780 TI ¦ TridentX 2400 MHz ¦ Arc Midi R2 ¦ NH-D14 ¦ U2713HM ¦

4

søndag, 4. september 2005, 00:56


okay.. takker.. hvor fedt.. nu virker det.. tak du :D


5

mandag, 5. september 2005, 09:24


Velbekomme


Seneste tests og artikler

0

SanDisk Extreme og Kingston USB 3.0 Media Reader

Tweak.dk bevæger sig i dag ind
Læs Mere

0

Logitech K480 Bluetooth tastatur

Vi skal i dag tage et nærmere
Læs Mere

0

NZXT H440 - Special Edition

Du husker måske, da vi kiggede
Læs Mere

0

Corsair Raptor M45 - Gamer mus

Er du på jagt efter en ny mus,
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Ny 27 tommer BenQ RL2755HM Gaming Monitor

BenQ er kommet med en ny RL275
Læs Mere

0

Ny NVIDIA GeForce 347.09 Beta Game Ready driver

NVIDIA er klar med en frisk Ge
Læs Mere

10

Mini-julekonkurrence på Tweak.dk

Tweak.dk afholder en lille jul
Læs Mere

0

OCZ klar til at annoncere en ny SSD serie navngivet Z-DRIVE 6000

Kan du lide OCZ SSD, og kan du
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.